Padel Alkmaar

10 januari 2022
73
Padel Alkmaar

Padel Alkmaar? Jazeker, ook in Alkmaar nemen de padelbanen toe! Wil jij padel in Alkmaar spelen? Dan hebben wij de beste banen in deze omgeving voor jou op een rijtje gezet. Zo hoef je zelf minder lang te zoeken naar een geschikte padel baan.

T.P.C Daalmeer

Deze locatie beschikt buiten de dertien tennisbanen om ook over twee padel banen. Deze banen bevinden zich buiten. Je hoeft niet over een lidmaatschap te beschikken voordat je mag padellen bij deze club. Het is ook mogelijk om per uur een baan te huren. De kosten hiervoor bedragen €21,50 per uur binnen de daluren en €26,50 per uur buiten de daluren. Leden van de club betalen voor beide maar €16- per uur.

De club T.P.C. Daalmeer is doordeweeks geopend van 09:00 tot 23:00. In het weekend zijn ze geopend van 09:00 tot 20:00. De banen kunnen gehuurd worden via de site padelboeker.nl. Als je langer dan de beschikbare uren wenst te reserveren kun je dat doen door middel van een mail te sturen.

Klaas Bootpad, Alkmaar

+31725823741

TC en Padel Alkmaar

Padel in Alkmaar kun je ook spelen bij TC Alkmaar. Deze locatie beschikt over 4 outdoor padel banen. Bij deze club is het niet nodig om een lidmaatschap aan te schaffen voordat je gebruik mag maken van de banen. Je kunt de banen makkelijk huren via de KNLTB. Hier zie je precies welke uren er nog beschikbaar zijn. Het is namelijk zo dat er een aantal voorwaarden zijn bij verhuur voor niet-leden. Het huren van een baan is alleen mogelijk buien de piekuren (maandag en dinsdag van 19:00 tot 21:00) en als er geen activiteit op de padel banen georganiseerd is. De kosten voor het huren van een baan zijn €20,- per uur.

Lees ook:  Padel Houten

Terborchlaan 315, Alkmaar

+31725125845

Waarom padel Alkmaar?

Padel is ondanks de wereldse bekendheid in Alkmaar nog redelijk onbekend. De banen die er zijn, hebben echter genoeg faciliteiten om ze wel aan te raden bij liefhebbers van padel. Ook voor de (nog) niet liefhebbers is het een aanrader. Padel is namelijk een sport die door personen van iedere leeftijdscategorie gespeeld kan worden, zolang je maar nog redelijk fit bent. Weet dat je Padel en Tennis ook goed met elkaar kunt combineren. Zo zie je bij bovenstaande verengingen dat het meestal om een combinatie van tennis-en padelbanen gaat. Wil je toch eens het padellen uitproberen maar weet je niet of het je gaat bevallen, weet dat je dan ook nog altijd kunt gaan tennissen.

In Alkmaar is het ook mogelijk om lessen te volgen, hiervoor hoef je niet naar nabijgelegen steden zoals Amsterdam. Na deze les zou je al redelijk de sport onder de knie moeten hebben. In ieder geval goed genoeg om vrienden bij elkaar te verzamelen en een rally te spelen. Op de websites van desbetreffende club kun je nagaan hoeveel een les kost en op welke dagen je eventueel een les zou kunnen volgen. Padel Alkmaar heeft hierin genoeg aanbod!

Een padel baan in Alkmaar huren

Een padel baan huren is zoals je net hebt gelezen best eenvoudig. Zodra je er één hebt gevonden kun je vaak zonder abonnement een baan huren. Er zijn dan speciale prijzen per uur hiervoor opgesteld. Wanneer er buiten de benoemde padel banen nieuwe banen bijkomen in Alkmaar, is het handig om eerst onderzoek te plegen naar of zij ook met prijzen per uur werken. Anders kom je straks voor een teleurstelling te staan. Het handigste is om op de website van de club te kijken, of ze even van te voren te bellen. 

Lees ook:  Padel Apeldoorn
Padel Alkmaar

Uitgelicht

Wat is padel?

Padel regels: hoe werkt het?

Recent

Geluidshinder door padel

Peakz Padel

The Padellers

Hoe kun je padel en vechtsport combineren?

© Alles over padel - 2023
Made with
Web Wings