Padel Amstelveen

admin
19 januari 2022
548

Niet alleen in Europa een van de meest populaire sporten op dit moment. Ook in Amstelveen neemt het aantal padelbanen toe. Padel Amstelveen wordt steeds populairder. Op het moment zijn er ruim 500 padelbanen in Nederland verdeeld over 215 verschillende locaties. De aankomende jaren zal dit alleen maar meer worden, aangezien padel flink blijft stijgen qua populariteit. Het spelen van padel in Amstelveen is tegenwoordig een echte trekpleister voor fanatieke sporters. Veel mensen die geïnteresseerd zijn in de sport komen naar Amstelveen om een potje padel te spelen. Hier vertellen we jou waarom het spelen van padel in Amstelveen een geschikte keuze is, wanneer jij geïnteresseerd bent in de sport.

NTC Amstelveen

Nationaal Tennis Centrum de Kegel Amstelveen is een uniek sportcentrum. Hier worden namelijk meerdere racketsporten beoefend, waar padel onderdeel van is. Je kunt er gemakkelijk een padelbaan huren zonder lid te zijn van een vereniging. Het centrum kent geen lidmaatschappen en alles is te huur. Er is ook een prachtige horeca gelegenheid bij NTC en Padel Amstelveen, waar je fijn kunt eten en drinken. Ben je op zoek naar een baan om padel een keer uit te proberen of wil jij graag je vrienden kennis laten maken met de sport? Dan is de padelbaan van het NTC een perfecte gelegenheid om een potje padel te spelen.

Bovenkerkerweg 81, Amstelveen

+31 020 6432822

https://www.ntcdekegelamstelveen.nl/

Park Startbaan

Padel Amstelveen bij Park Startbaan is een mooie locatie om padel te spelen. Deze locatie beschikt over 2 outdoor padelbanen. Beide banen zijn te huur zonder dat je lid hoeft te zijn van een vereniging. Echter krijg je wel korting op het huren van de padelbaan, wanneer je lid bent van de tennisvereniging van Park Startbaan. Hier kun je ook gratis gebruik maken van alle faciliteiten die Park Startbaan je biedt: kleedkamers, douches en kluisjes. Park Startbaan heeft ook een mooi sportcafé waar je na het spelen van een potje padel terecht kunt voor een lekker hapje of drankje. Deze padellocatie is zeer geschikt voor een potje padel met vrienden.

Lees ook:  Padel Alkmaar

Startbaan 2, Amstelveen

+31 020 6455666

https://www.parkstartbaan.nl/

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Park Startbaan (@parkstartbaan)

Padel Amstelveen

Zoals vermeld wordt padel in Amstelveen steeds populairder. Deze populariteit in de stad ontstond nadat de term ‘padel’ overkwam waaien vanuit andere grote steden. Veel tennisverenigingen merkte dat veel mensen deze sport wilde uitproberen. Echter was padel Amstelveen nog niet in ontwikkeling en daardoor zagen veel tennisverenigingen in Amstelveen veel spelers vertrekken naar buursteden om hier padel te spelen. Ze waren daarom genoodzaakt om zelf ook een padelbaan aan te leggen. Op dit moment zijn er twee locaties in Amstelveen waar padel gespeeld kan worden. In de toekomst zal dit alleen maar meer worden.

Padelvereniging Amstelveen

In Amstelveen heb je geen directe padelverenigingen, maar wel tennisverenigingen waar jij je kunt aanmelden voor korting op het spelen van padel. Wanneer jij graag tennist en graag afwisselt door ook vaker te padellen, dan is het aanmelden bij een tennisvereniging met padelbaan zeker een aanrader. Op deze manier kan je ook nog gebruik maken van beide faciliteiten.

Speel je liever alleen? Dan raden we je aan om met een paar vrienden een padelbaan af te huren. Je kunt namelijk voor een goedkope prijs een padelbaan huren voor een bepaalde tijd. Hier kun je dan op spelen, totdat je niet meer kan of de tijd voorbij is. Twijfel je nog waar jij het beste padel kunt spelen? Kijk dan ook eens naar de mogelijkheden in andere steden, zoals Amsterdam, Haarlem of Leiden.

Lees ook:  Padel Enschede

Over de auteur

admin

Admin
Lees meer

Uitgelicht

Wat is padel?

Padel regels: hoe werkt het?

Recent

Hoe vind ik motivatie om te padellen?

Waarom eiwit niet uit jouw dieet als sporter mag ontbreken

5 Tips voor een betere opslag bij padel

Je eerste padel racket kopen

© Alles over padel - 2024
Made with
Web Wings