Padel Amsterdam

21 juni 2022
176
padel amsterdam

Padel in Amsterdam heeft een grote ontwikkeling doorgemaakt. Het is tegenwoordig niet alleen mogelijk om padel in Amsterdam-Zuid te spelen, maar ook om Padel in Amsterdam-Oost te spelen. Hieronder geven wij een beschrijving van de populairste padel locaties in Amsterdam.

Peakz Padel

Peakz Padel heeft een aantal padel locaties in Amsterdam. De grootste locatie is het Kauwgomballenkwartier. De locatie beschikt over 6 binnenbanen en 2 buitenbanen. De locatie is makkelijk te vinden, namelijk achter de oude kauwgomballenfabriek. Na het spelen van een potje padel, kan je hier altijd blijven hangen voor een lekker drankje en snacks bij het verhoogde terras.

Een andere locatie is bij het Olympiaplein. Hier is Peakz Padel begonnen met de eerste drie padelbanen van Amsterdam. In tussen zijn de banen gerenoveerd en liggen hier de nieuwste en beste padelbanen van Amsterdam.

De laatste locatie is onder het spoor van station Sloterdijk. Vier van de vijf banen liggen onder de 11 meter hoge overkapping en de laatste baan is outdoor. Ook deze locatie beschikt over een groot terras. Wil je meer weten over Peakz Padel, dan kun je ons laatste bericht lezen.

Peakz Padel - Kauwgomballenkwartier
Adres: Willem Fenengastraat 3
Website: https://www.peakzpadel.nl/locaties/kauwgomballen-kwartier

Peakz Padel - Olympiaplein
Adres: Olympiaplein 31I
Website: https://www.peakzpadel.nl/locaties/olympiaplein

Peakz Padel - Sloterdijk
Adres: Naritaweg 4b
Website: https://www.peakzpadel.nl/locaties/sloterdijk

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Padel Organisatie•Peakz Padel (@peakzpadel)

Plaza Padel Amsterdam

Plaza Padel Amsterdam is een recent geopende padellocatie in Amsterdam. Het is het vijfde Plaza Padel centrum in Nederland. De padel locatie in Amsterdam kent 8 indoor padelbanen, een 1-vs-1 baan en een technogym. Verder heeft het nog een gezellige horecagelegenheid waar je kunt blijven hangen voor een drankje.  

Lees ook:  Padel Enschede

Je kunt hier ook professionele padellessen nemen. HELLO Padel Academy verzorgt de padellessen en wilt jou op de beste manier padel leren spelen.

Plaza Padel
Adres: Rhoneweg 36, Amsterdam
Website: https://www.plazapadel.com/nl/locaties/amsterdam/

Padel Dam

Padel Dam ligt op de rand van Amsterdam en op 10 minuten van Haarlem. Het kent 4 buitenbanen en 3 overdekte banen. De gezellige sfeer die er hangt bij deze club danken ze aan wekelijkse activiteiten zoals kleine toernooitjes, ladderwedstrijden en lessen voor jong en oud. Je kunt hier ook baan huren, met of zonder lidmaatschap. Parkeren is bovendien voor iedereen gratis.

Padel Dam
Adres: Tom Schreursweg 14
Website: https://www.padeldam.nl/

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Padel Dam Amsterdam (@padeldam)

Padelbaan huren Amsterdam

Op verschillende locaties in Amsterdam wordt padel gespeeld en blijft de populariteit groeien. Bijna iedere padel club in Amsterdam biedt de mogelijkheid tot het huren van een baan. Een padelbaan huren in Amsterdamkost gemiddeld tussen de 9 euro en 14,00 euro per uur.

Het spel wordt vooral gespeeld in groepen van vier personen en is dus perfect om te spelen met een paar vrienden als jullie samen willen sporten, maar liever niet naar de fitness gaan. Samen nemen jullie de tijd om het spel te leren kennen en maken jullie vooral veel plezier.

Een padelbaan huren in Amsterdam kan zowel binnen als buiten. Het voordeel aan indoor padel in Amsterdam is dat je niet afhankelijk bent van het weer.

Lees ook:  Padel Best

Uitgelicht

Wat is padel?

Padel regels: hoe werkt het?

Recent

Geluidshinder door padel

Peakz Padel

The Padellers

Hoe kun je padel en vechtsport combineren?

© Alles over padel - 2023
Made with
Web Wings