Padel Amsterdam

Nick
21 juni 2022
1241

Padel in Amsterdam heeft een grote ontwikkeling doorgemaakt. Het is tegenwoordig niet alleen mogelijk om padel in Amsterdam-Zuid te spelen, maar ook om Padel in Amsterdam-Oost te spelen. Hieronder geven wij een beschrijving van de populairste padel locaties in Amsterdam.

Peakz Padel

Peakz Padel heeft een aantal padel locaties in Amsterdam. De grootste locatie is het Kauwgomballenkwartier. De locatie beschikt over 6 binnenbanen en 2 buitenbanen. De locatie is makkelijk te vinden, namelijk achter de oude kauwgomballenfabriek. Na het spelen van een potje padel, kan je hier altijd blijven hangen voor een lekker drankje en snacks bij het verhoogde terras.

Een andere locatie is bij het Olympiaplein. Hier is Peakz Padel begonnen met de eerste drie padelbanen van Amsterdam. In tussen zijn de banen gerenoveerd en liggen hier de nieuwste en beste padelbanen van Amsterdam.

De laatste locatie is onder het spoor van station Sloterdijk. Vier van de vijf banen liggen onder de 11 meter hoge overkapping en de laatste baan is outdoor. Ook deze locatie beschikt over een groot terras. Wil je meer weten over Peakz Padel, dan kun je ons laatste bericht lezen.

Peakz Padel - Kauwgomballenkwartier
Adres: Willem Fenengastraat 3
Website: https://www.peakzpadel.nl/locaties/kauwgomballenkwartier

Peakz Padel - Olympiaplein
Adres: Olympiaplein 31I
Website: https://www.peakzpadel.nl/locaties/olympiaplein

Peakz Padel - Sloterdijk
Adres: Naritaweg 4b
Website: https://www.peakzpadel.nl/locaties/sloterdijk

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Padel Organisatie•Peakz Padel (@peakzpadel)

Plaza Padel Amsterdam

Plaza Padel Amsterdam is een recent geopende padellocatie in Amsterdam. Het is het vijfde Plaza Padel centrum in Nederland. De padel locatie in Amsterdam kent 8 indoor padelbanen, een 1-vs-1 baan en een technogym. Verder heeft het nog een gezellige horecagelegenheid waar je kunt blijven hangen voor een drankje.  

Lees ook:  Padel Breda

Je kunt hier ook professionele padellessen nemen. HELLO Padel Academy verzorgt de padellessen en wilt jou op de beste manier padel leren spelen.

Plaza Padel
Adres: Rhoneweg 36, Amsterdam
Website: https://www.plazapadel.com/nl/amsterdam

Padel Dam

Padel Dam ligt op de rand van Amsterdam en op 10 minuten van Haarlem. Het kent 4 buitenbanen en 3 overdekte banen. De gezellige sfeer die er hangt bij deze club danken ze aan wekelijkse activiteiten zoals kleine toernooitjes, ladderwedstrijden en lessen voor jong en oud. Je kunt hier ook baan huren, met of zonder lidmaatschap. Parkeren is bovendien voor iedereen gratis.

Padel Dam
Adres: Tom Schreursweg 14
Website: https://www.padeldam.nl/

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Padel Dam Amsterdam (@padeldam)

Padelbaan huren Amsterdam

Op verschillende locaties in Amsterdam wordt padel gespeeld en blijft de populariteit groeien. Bijna iedere padel club in Amsterdam biedt de mogelijkheid tot het huren van een baan. Een padelbaan huren in Amsterdamkost gemiddeld tussen de 9 euro en 14,00 euro per uur.

Het spel wordt vooral gespeeld in groepen van vier personen en is dus perfect om te spelen met een paar vrienden als jullie samen willen sporten, maar liever niet naar de fitness gaan. Samen nemen jullie de tijd om het spel te leren kennen en maken jullie vooral veel plezier.

Een padelbaan huren in Amsterdam kan zowel binnen als buiten. Het voordeel aan indoor padel in Amsterdam is dat je niet afhankelijk bent van het weer.

Over de auteur

Nick

Alles over padel is ontstaan nadat ik in 2021 in Spanje op vakantie was, Malaga om precies te zijn. Ik had al goede dingen gehoord over een bekende padel-hotspot niet ver van de stad: Real Club Padel Marbella. Na wat gegoogeld te hebben waren mijn maat en ik het als snel eens, hier moesten we zeker naar toe! Zo gezegd zo gedaan dus. Nog diezelfde avond regelde ik via de app BlaBlaCar een retourtje van Malaga naar Marbella. Vroeg in de ochtend reden we mee met een dokter die ons afzetten in de 'Old Town'. Helaas voor ons was de club nog wel ietjes verder. Na wat telefoontjes in steenkolen Spaans tóch nog een taxi ritje kunnen regelen die ons netjes voor de deur heeft afgezet. Eenmaal aangekomen verbaasden we ons direct over hoe populair deze club was. Een parkeerplaats vol met auto's met verschillende Europese kentekens, die allemaal hier waren om een potje te padellen. Toen we vroegen of er een baan vrij was hadden we één optie: de baan delen met 2 locals die, laat me het zo zeggen, vrij goed waren. Oftewel, die maat van me en ik werden van het kastje naar de muur gestuurd. Om ons zelf een beetje te verdedigen was dit wel ons eerste potje padel ooit 😉 Na een aantal potjes hebben we gezellig wat gegeten op het terras dat bij de club hoorde. Het mooie aan padel is dat het een laagdrempelige sport is die iedereen kan beoefenen om beter te worden. Je hebt geen jaren ervaring nodig om een leuke pot te spelen. Eenmaal terug in Nederland zijn we meteen weer op zoek gegaan naar een mogelijkheid om te padellen, en sinds dien hebben we nooit meer terug gekeken. Ondertussen hebben we een paar van onze vrienden ook aangestoken met de padelkoorts en gaan we nu iedere zaterdagmiddag spelen. Nu je de intentie kent heet ik je van harte welkom op de website! Sportieve groetjes, Nick
Lees meer

Uitgelicht

Wat is padel?

Padel regels: hoe werkt het?

Recent

Hoe vind ik motivatie om te padellen?

Waarom eiwit niet uit jouw dieet als sporter mag ontbreken

5 Tips voor een betere opslag bij padel

Je eerste padel racket kopen

© Alles over padel - 2024
Made with
Web Wings