Padel Groningen

admin
1 februari 2022
613

Ondanks dat padel een vrij nieuwe sport is, is het al ontzettend populair. Op dit moment kun je al in 70 verschillende landen padel spelen. De spelregels binnen padel zijn universeel vastgelegd, waardoor wedstrijden, kampioenschappen en toernooien over de hele wereld te spelen zijn. Ook Padel Groningen staat op de kaart!

In Nederland is deze populariteit te zien, je kunt in vele steden al één of meerdere padel banen (en zelfs padel clubs) terugvinden. In de stad Groningen is dit zeker niet anders. Om jou te helpen bij het maken van een keuze hebben wij de beste padel banen in Groningen hieronder beschreven.

Peaks Padel Groningen | Euroborg

Deze locatie Padel Groningen beschikt over 8 indoorbanen met alle bijbehorende faciliteiten. De banen zijn van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat geopend. Na het intensieve sporten kun je lekker uit puffen op het grote binnen terras. Het is niet verplicht om een abonnement aan te schaffen, je mag ook losse reserveringen maken. Een baan voor vier personen is al te huren vanaf 20 euro per uur.

Bornholmstraat 46, Groningen

+31851850111

https://www.peakzpadel.nl/locaties/euroborg

Indoor Sports Centre Groningen

Dit sportcentrum beschikt over 3 indoor padel banen. Faciliteiten zijn aanwezig en er is een buitenterras te vinden op de kade aan het water. Hier kun je na het sporten prima vertoeven.
Het is hier echter niet mogelijk om een baan te huren zonder dat je een abonnement aanschaft. De kosten voor een jaarabonnement zijn 360 euro en 30 euro per maand. Voor jongeren onder de 18 jaar zijn de kosten 240 euro per jaar.

Ulgersmaweg, Groningen

+31628815388

https://indoorsportcentre.nl/mailform.php?id=137

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Indoor Sports Centre (@indoorsportscentre)

Peakz Padel Groningen | Suikerterrein

Locatie Suikerterrein beschikt over 5 mooie buitenbanen. Deze banen hebben uitzicht op de iconische suikerfabriek van Groningen. Faciliteiten zoals kleedkamers met douches zijn aanwezig. Ook is er een gezellig terras aanwezig voor een drankje na het sporten. De banen zijn van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat geopend. Ook hier is het niet nodig om een abonnement aan te schaffen. Banen voor 4 personen zijn te huren vanaf 12 euro per uur.

Suikerlaan 19, Groningen

+31851850111

https://www.peakzpadel.nl/locaties/suikerterrein

Groninger Lawn Tennis Vereniging | Cream Crackers

Op deze locatie bevinden zich sinds november 2021 3 outdoor padel banen. Ook zijn er uitstekende faciliteiten en een kantine voor een drankje. Je kan er voor kiezen om lid te worden van de club of los een baan te huren. De losse huurprijs is 24 euro per uur voor 4 personen. Een baan reserveren kan via de app Meet & Play. Materiaal mag je zelf meenemen, maar kun je ook huren bij de club.

Laan Corpus den Hoorn 98, Groningen

+31503118013

https://www.creamcrackers.nl/

Padel Groningen

Padel is zowel indoor als outdoor te spelen. De banen zijn hierbij hetzelfde, echter heeft het weer uiteraard invloed op het spel in de buitenbaan. Het speelveld en de omringende kooi blijven zowel binnen als buiten hetzelfde. Daarnaast is er ook geen verschil in de spelregels. Het verschil zit hem voor een padel speler vooral in de schoenen. Padel schoenen die gemaakt zijn om buiten te spelen verschillen nét wat meer dan schoenen die gemaakt zijn om binnen te spelen. Echter, dit verschil is pas merkbaar wanneer je een wat meer gevorderde speler bent. Het huren van een padelbaan in Groningen zorgt ervoor dat het voor iedere leeftijd en elk niveau mogelijk is om te genieten van padellen in Groningen.

padel groningen

Padel baan in Groningen

In Groningen is padel op steeds meer plekken te spelen. Het vinden en huren van een padel baan in Groningen is dan ook vrij makkelijk. Een padel baan huren zorgt ervoor dat jij en je vrienden op eigen tempo een potje padel kunnen spelen. Je bent bij het huren van een padel baan in Groningen namelijk niet afhankelijk van andere spelers, maar enkel van jouw padel genoten. Zo kun je ervoor kiezen om er een wedstrijd van te maken en is het mogelijk om rustig jouw techniek te oefenen.

Om in Groningen padel te kunnen spelen is het wel noodzakelijk om over de juiste uitrusting te beschikken. Veel clubs en banen zorgen er dan ook voor dat er, naast een baan, ook de juiste uitrusting te huren is. Denk hierbij aan benodigdheden zoals de padel rackets en tennisballen. Dit is ideaal voor de beginnende padel speler die de sport nog moet ontdekken.

Lees ook:  Puntentelling bij padel

Over de auteur

admin

Admin
Lees meer

Uitgelicht

Wat is padel?

Padel regels: hoe werkt het?

Recent

Hoe vind ik motivatie om te padellen?

Waarom eiwit niet uit jouw dieet als sporter mag ontbreken

5 Tips voor een betere opslag bij padel

Je eerste padel racket kopen

© Alles over padel - 2024
Made with
Web Wings