Padel Haarlem

admin
7 maart 2022
2124

Het huren van een padelbaan in Haarlem zorgt ervoor dat het voor iedere leeftijd en elk niveau mogelijk is om te genieten van padel Haarlem. Het wordt altijd met vier spelers gespeeld. Het is als het ware een mix can tennis en squash. Voor degene die het niet weten, padel is een racket- en balsport.

Het verschil zit hem voor een padel speler vooral in de racket. Het doel van het spel is om de tegenstander(s) te beletten om de bal terug te slaan. Het gaat dus niet zo zeer om kracht aangezien de bal altijd terug kan worden gespeeld. Padel heeft voornamelijk langere rally’s in vergelijking tot tennis en squash. Nog steeds geïnteresseerd waar je een padelbaan in Haarlem kan vinden? Lees dan verder om erachter te komen welke padelclubs zich bevinden in Haarlem.

padel haarlem

Tennis- en Padelvereniging Pim Mulier

Bij deze padel Haarlem vereniging kan je altijd een potje komen spelen! Je kunt een baar huren zelfs als je niet lid bent. Een padel baan kun je telefonisch reserveren of zelfs online via de website. Bij deze vereniging gaat het om de passie voor de sport en de mensen die deze passie delen. Hierdoor is er plek en uitdaging voor iedereen. Neem op elk moment een kijkje bij deze club!

Jaap Edenlaan 9, 2024 BW Haarlem

023 527 0569

https://www.tpvpimmulier.nl/

We Padel Haarlem

Dit is momenteel de grootste indoor padel club van Nederland. Met maar liefst 8 banen kun je de hele dag een balletje slaan. Je kan gemakkelijk en snel online reserveren via de app. Zo kun je er zeker van zijn dat je kan spelen en sta je nooit voor verassingen. Nieuwe locaties zijn ook al gepland dus hou vooral de website in de gaten. Wie weet zien we jou binnenkort bij We Padel Haarlem locatie!

Reinaldapad 10, 2033 SX Haarlem

023 892 6400

www.wepadel.nl/

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door WePadel Haarlem (@wepadel.nl)

Peakz Padel Lichtfabriek

Voor beginner is deze club perfect. Padel is superleuk en iedereen kan namelijk meedoen! Bij deze club zit je niet vast aan een abonnement want je kan per keer betalen. Iedereen kan padellen leren en de meeste mensen pikken het snel op. Mocht je toch een lesje nodig hebben dan is Peakz Padel Lichtfabriek de padelclub voor jou!

Oerkapkade 2, 2031 EM Haarlem

085 185 0111

https://www.peakzpadel.nl/

Tetterode Sportcomplex

Het complex ligt op slechts enkele kilometers af van Haarlem centrum. Ook is het gemakkelijk te bereiken met de bus. De ligging maakt het ideaal voor studenten om er snel te komen. Ook beschikt deze padelclub over een gratis parkeerterrein en een fietsenstalling. Tegenwoordig kunnen ook bedrijven hier toernooien, evenementen en trainingen volgen.

Tetterodeweg 15, 2051 EG Overveen

023 525 1505

www.tetterodesportcomplex.nl/

Waarom padel Haarlem?

Padel is een sport die door iedereen gespeeld kan worden, zolang je maar fanatiek genoeg bent. Uithoudingsvermogen en snelheid zijn erg belangrijk in de sport. Wanneer jij nog een beginner bent, dan is het nemen van padelles een verstandige keuze. Dit is een van de mogelijkheden bij een Padel club in Haarlem. Hier bevinden zich professionele coaches, die ervoor kunnen zorgen dat jij de sport binnen een korte tijd zelfstandig kunt beoefenen. Bekijk de vacatures voor coaches op Jooble en treed vandaag nog toe tot de bruisende wereld van sport coaching

Het spelen van padel is in Haarlem erg populair. Het is een echte aanrader door de vele mogelijkheden die je er krijgt. Het padellen in Haarlem wordt ook gedaan door echte professionals. De WPT baan is aantrekkelijk voor vele padelspelers van hoog niveau. Je zou dus altijd kunnen blijven kijken naar hoe hoog het niveau kan zijn. Hier kan je van leren, wanneer jij beter wilt worden in de sport. Je kunt je vrienden verrassen met de nieuwe trucs die je hebt geleerd van andere padelspelers.

Padel Haarlem
Lees ook:  Padel kleding

Over de auteur

admin

Admin
Lees meer

Uitgelicht

Wat is padel?

Padel regels: hoe werkt het?

Recent

Hoe vind ik motivatie om te padellen?

Waarom eiwit niet uit jouw dieet als sporter mag ontbreken

5 Tips voor een betere opslag bij padel

Je eerste padel racket kopen

© Alles over padel - 2024
Made with
Web Wings