Padel Haarlem

Padel Haarlem

Het huren van een padelbaan in Haarlem zorgt ervoor dat het voor iedere leeftijd en elk niveau mogelijk is om te genieten van padellen in Haarlem. Het wordt altijd met vier spelers gespeeld. Het is als het ware een mix can tennis en squash. Voor degene die het niet weten, padel is een racket- en balsport.

Het verschil zit hem voor een padel speler vooral in de racket. Het doel van het spel is om de tegenstander(s) te beletten om de bal terug te slaan. Het gaat dus niet zo zeer om kracht aangezien de bal altijd terug kan worden gespeeld. Padel heeft voornamelijk langere rally’s in vergelijking tot tennis en squash. Nog steeds geïnteresseerd waar je een padelbaan in Haarlem kan vinden? Lees dan verder om erachter te komen welke padelclubs zich bevinden in Haarlem.

Tennis- en Padelvereniging Pim Mulier

Bij deze padelvereniging kan je altijd een potje komen spelen! Je kunt een baar huren zelfs als je niet lid bent. Een padel baan kun je telefonisch reserveren of zelfs online via de website. Bij deze vereniging gaat het om de passie voor de sport en de mensen die deze passie delen. Hierdoor is er plek en uitdaging voor iedereen. Neem op elk moment een kijkje bij deze club!

Jaap Edenlaan 9, 2024 BW Haarlem

023 527 0569

http://www.tpvpimmulier.nl/

WePadel Haarlem

Dit is momenteel de grootste indoor padelclub van Nederland. Met maar liefst 8 banen kun je de hele dag een balletje slaan. Je kan gemakkelijk en snel online reserveren via de app. Zo kun je er zeker van zijn dat je kan spelen en sta je nooit voor verassingen. Nieuwe locaties zijn ook al gepland dus hou vooral de website in de gaten.

Reinaldapad 10, 2033 SX Haarlem

023 892 6400

www.wepadel.nl/

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door WePadel Haarlem (@wepadel.nl)

Peakz Padel Lichtfabriek

Voor beginner is deze club perfect. Padel is superleuk en iedereen kan namelijk meedoen! Bij deze club zit je niet vast aan een abonnement want je kan per keer betalen. Iedereen kan padellen leren en de meeste mensen pikken het snel op. Mocht je toch een lesje nodig hebben dan is Peakz Padel Lichtfabriek de padelclub voor jou!

Oerkapkade 2, 2031 EM Haarlem

085 185 0111

https://www.peakzpadel.nl/

Tetterode Sportcomplex

Het complex ligt op slechts enkele kilometers af van Haarlem centrum. Ook is het gemakkelijk te bereiken met de bus. De ligging maakt het ideaal voor studenten om er snel te komen. Ook beschikt deze padelclub over een gratis parkeerterrein en een fietsenstalling. Tegenwoordig kunnen ook bedrijven hier toernooien, evenementen en trainingen volgen.

Tetterodeweg 15, 2051 EG Overveen

023 525 1505

www.tetterodesportcomplex.nl/

Waarom in Haarlem?

Padel is een sport die door iedereen gespeeld kan worden, zolang je maar fanatiek genoeg bent. Uithoudingsvermogen en snelheid zijn erg belangrijk in de sport. Wanneer jij nog een beginner bent, dan is het nemen van padelles een verstandige keuze. Dit is een van de mogelijkheden bij een Padel club in Haarlem. Hier bevinden zich professionele coaches, die ervoor kunnen zorgen dat jij de sport binnen een korte tijd zelfstandig kunt beoefenen.

Het spelen van padel is in Haarlem erg populair. Het is een echte aanrader door de vele mogelijkheden die je er krijgt. Het padellen in Haarlem wordt ook gedaan door echte professionals. De WPT baan is aantrekkelijk voor vele padelspelers van hoog niveau. Je zou dus altijd kunnen blijven kijken naar hoe hoog het niveau kan zijn. Hier kan je van leren, wanneer jij beter wilt worden in de sport. Je kunt je vrienden verrassen met de nieuwe trucs die je hebt geleerd van andere padelspelers.

Padel Haarlem

Het verschil tussen Padel en tennis

Hoewel padel heel veel wegheeft van tennis, verschillen ze een heleboel. Zo heeft padel een kleiner speelveld dan tennis, maar wel dezelfde indeling. Een padel baan is namelijk kleiner dan een tennisbaan. Dit zorgt voor een dynamischer spel dan tennis. De spelregels zijn bij padel ook anders dan bij tennis, waardoor het een uitdagende sport blijft. Als men wilt weten of padel iets voor jou is, pak dan vooral eens een proefles padel of bekijk instructievideo’s. Hier wordt vaak de basis van het spel uitgelegd en leert men al een beetje de techniek van padel. Zo is padel in verschillende grote steden als Zwolle en Amsterdam te spelen en is padel in Haarlem ook een opkomende sport.

Padel banen in de buurt van Haarlem

In Haarlem of in de buurt van Haarlem worden steeds meer padel banen gebouwd. Zo bouwen ook steeds meer tennis verenigingen een padel baan, om te zorgen voor variatie in de sport. Vaak kun je een padel baan huren voor een uur, hierdoor kun je je pot padel al vooruit plannen. Zorg ervoor dat je beschikt over de juiste uitrusting, deze kun je vaak huren naast een baan. Ideaal voor als je net begint. Als je voor het eerst padel gaat spelen raden we je aan om een padel les te pakken, zo leer je rustig de eerste regels en basistechnieken van padel.

Recent

The Padellers

Hoe kun je padel en vechtsport combineren?

Comfortabele trainingspakken voor padel

Hoe kies je een racket voor padel tennis?

© Alles over padel - 2022
Made with
Web Wings