Padel tactiek

Padel Noordwijk

De snelst groeiende sport van Europa en van Nederland is padel. Padel is een mix van tennis en squash en is een actieve, dynamische racketsport. Doordat tennis en squash bij het grotere publiek al bekend zijn, is de overstap naar padel gemakkelijk gemaakt. Ongeveer 40% van de padel technieken komen dan ook overeen met tennis. De spelregels van Padel zijn ook snel te leren. Padel is bovendien toegankelijker dan tennis, en makkelijker te leren. Wereldwijd wordt de sport door ongeveer tien miljoen mensen beoefend en je vindt padel clubs op 4000 locaties op onze planeet.

Padel wordt ook in Noordwijk steeds populairder. Logisch! Want Noordwijk kent veel tennisclubs. Tennisclubs in Nederland kennen een teruglopend ledenbestand en ruilen daarom een tennisbaan in voor een padel baan om meer leden te krijgen of behouden. Tennisclubs hebben gezien dat in Spanje, padel inmiddels groter is dan tennis. Een padel baan is ook in Noordwijk de vervanger van de tennisbaan. Vraag je je af waar je kunt padellen nabij Noordwijk? Lees dan hieronder over alle padel locaties in en rond Noordwijk. Deze vier padel locaties vind je nabij Noordwijk:

  • Vinkenveld Indoor Tennis & Padel Noordwijk
  • Terwegen Indoor Padel & Tennis Sassenheim
  • Dekker Warmond
  • Tennis & Padel Oosthout Voorhout

Vinkenveld Indoor Tennis & Padel Noordwijk

Vinkenveld is zo een voorbeeld van een tennisclub die padel bij haar leden heeft geïntroduceerd. De overstap van tennis naar padel is eenvoudig en de club zag dan ook een groot enthousiasme onder haar leden voor de nieuwe sport. Sinds oktober 2017 kun je bij Vinkenveld Indoor Tennis & Padel in Noordwijk padel spelen op een van de twee indoor padelbanen. Op de meeste padel locaties in Nederland vond je padel banen in 2017 buiten. Vinkenveld was één van de eerste locaties in Nederland en de enige locatie in Noordwijk waar indoor padel gespeeld kon worden. Wel zo prettig bij slecht weer! Mede daarom worden er bij Vinkenveld Indoor Tennis & Padel in Noordwijk ook officiële wedstrijden van de KNLTB Topcompetitie gespeeld.

Bij Vinkenveld Indoor Tennis & Padel Noordwijk kun je gebruik maken van de padel baan in Noordwijk voor een voordelig tarief. Je kunt er bovendien padel rackets en ballen huren. Voor een eerste keer padel kun je bij Vinkenveld Noordwijk deelnemen aan een padel kennismakingsclinic. Ben je al bekend met de grondbeginselen van padel en wil je wedstrijden spelen tegen andere spelers van jouw niveau? Schrijf je bij Vinkenveld dan in voor de padel ladder! Zij regelen dan leuke wedstrijden passend bij jouw agenda en niveau.

Adres: Het Laantje 33, 2201 XS Noordwijk

Openingstijden: 08.00-23.00

Telefoon: 071 820 0393

Website: https://www.vinkenveld.nl/

Terwegen Indoor Padel & Tennis Sassenheim

Ook al is er maar één locatie met een padel baan in Noordwijk, je vindt ook padel locaties net buiten Noordwijk. Onder andere in Sassenheim. Terwegen Indoor in Sassenheim is een relatief nieuwe padelclub. De club is pas sinds september 2021 geopend voor recreatieve en topsporters. Terwegen Indoor is met acht indoor padelbanen en vier indoor tennisbanen een van de grootste aanbieders van racketsport in Nederland. Met acht padelbanen is er dus vaak een padel baan nabij Noordwijk beschikbaar! Padel rackets en ballen kun je bij Terwegen gratis lenen.

Bij Terwegen Indoor worden de padel lessen en padel activiteiten georganiseerd door de professionele padelschool Padel Unlimited. Zij helpen jeugdspelers en senioren om beter te padellen met aandacht voor techniek, tactiek en geduld. Het team van professionele padel trainers wordt geleid door oud-Nederlands padel kampioen en padel content creator Sven Boele. Terwegen organiseert ook regelmatig padel clinics en toernooien voor alle niveaus (A-B-C-D). De ideale omstandigheden om te padellen vind je dus nabij Noordwijk!

Adres: Jagtlustkade 12b, 2171 AG Sassenheim

Openingstijden: 08.00-23.00

Telefoon: 0252 215 260

Website: https://www.terwegen.nl/

Dekker Warmond

In Warmond nabij Noordwijk kun je ook padel spelen. Zijn de padel locaties in Noordwijk volgeboekt? Dan kun je paddelen op een kwartiertje afstand vanaf Noordwijk. Bij Dekker Warmond kun je terecht voor een sportief dagje uit en een hapje en drankje. Dekker Warmond kent namelijk drie restaurants en een divers sportaanbod. Zo kun je er golfen, bowlen, squashen, darten, tennissen, poolen, darten en natuurlijk padellen.

Dekker Warmond heeft vier indoor en drie outdoor padelbanen. Gebouwd en geïnstalleerd volgens de richtlijnen van de Nederlandse Padel bond, NOC*NSF en de KNLTB. Heb je zin om te padellen nabij Noordwijk bij Dekker Warmond? Dan kun je eenvoudig via hun website online een baan reserveren. Het is op deze locatie ook mogelijk om een introductie padel clinic of vijf weken durende padel cursus te volgen.

Adres: Veerpolder 14a, 2361 KV Warmond

Openingstijden: Maandag t/m Vrijdag 08.00-23.00,

Zaterdag 8.30-21.00, Zondag 09.00-21.00

Telefoon: 071 305 8888

Website: https://www.dekkerwarmond.nl/

Tennis & Padel Oosthout Voorhout

In Voorhout vind je Tennis & Padel vereniging Oosthout. Liefhebbers van tennis en padel zijn bij deze vereniging aan het juiste adres. Zij beschikken namelijk over drie spiksplinternieuwe padelbanen voor recreatief en licht prestatief vermaak. Bij Tennis & Padel Oosthout kun je in een gemoedelijke sfeer ervaren waarom padel de sport van de toekomst genoemd wordt. Na of voor het sporten kun je bij Tennis & Padel Oosthout nabij Noordwijk ook genieten van een hapje en een drankje in de gezellige kantine.

Adres: Fuchsiastraat 1, 2215 ML Voorhout

Openingstijden: Maandag t/m Vrijdag 09.00-23.00

Zaterdag & Zondag 09.00-Zonsondergang

Telefoon: 06-22969597

Website: https://www.tennisparkoosthout.nl/

Recent

Hoe vind ik motivatie om te padellen?

Waarom eiwit niet uit jouw dieet als sporter mag ontbreken

5 Tips voor een betere opslag bij padel

Je eerste padel racket kopen

© Alles over padel - 2024
Made with
Web Wings