Padel Amsterdam

Padel Rotterdam

Voor degene die het niet weten, padel is een racket- en balsport. Het wordt altijd met vier spelers gespeeld. Het is als het ware een mix can tennis en squash. Het doel van het spel is om de tegenstander(s) te beletten om de bal terug te slaan. Het gaat dus niet zo zeer om kracht aangezien de bal altijd terug kan worden gespeeld. Padel heeft voornamelijk langere rally’s in vergelijking tot tennis en squash.

Nog steeds geïnteresseerd in waar je een padelbaan in Rotterdam kan vinden? Lees dan snel verder. Het verschil zit hem voor een padel speler vooral in de schoenen. Padel schoenen die gemaakt zijn om buiten te spelen verschillen nét wat meer dan schoenen die gemaakt zijn om binnen te spelen. Echter, dit verschil is pas merkbaar wanneer je een wat meer gevorderde speler bent. Het huren van een padelbaan in Rotterdam zorgt ervoor dat het voor iedere leeftijd en elk niveau mogelijk is om te genieten van padellen in Rotterdam.

Padelclub Rotterdam - Victoria

Als de echte padel pioner van Rotterdam wilt bezoeken, dan moet een bezoek plegen aan Victoria. Sinds een crowdfunding campagne is deze locatie al sinds 2016 de actiefste padelclub van de regio en het is te begrijpen waarom. Iedereen is welkom om hier padel te spelen en er worden ook regelmatig competities en toernooien gehouden.

Kralingseweg 226, 3062 CG Rotterdam

010 322 0100

padelclubrotterdam.nl

Padelclub Rotterdam - Feyenoord

Dit is de grootste padel club van Rotterdam met maar liefst 5 banden. Je vind hier onder andere een padel-shop, horeca gelegenheid en er is zelfs Mondo kunstgras beschikbaar. Dit is kunstgras waar ook de World Padel tour op wordt gespeeld. Hoe tof is dat? De club ligt in een gaaf industrieel fabriekspand. Parkeren bij deze club is ook gratis!  

Padelclub Rotterdam - Feyenoord

Korte Stadionweg 109, 3077 ME Rotterdam

010 322 0100

padelclubrotterdam.nl

Padelclub Rotterdam - Terbregge

De nieuwste indoor padelclub van Rotterdam is Terbregge. Met vier indoorbanen is het voornamelige tennisstadion een waar padel walhalla geworden. Met uitgebreide horeca gelegenheden is deze club ideaal voor team uitjes. Een padel club vinden is nog nooit zo gemakkelijk geweest!  

Ommoordseweg 34, 3056 JP Rotterdam

010 322 0100

padelclubrotterdam.nl

 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

Een bericht gedeeld door Padelclub Rotterdam (@padelclubrotterdam)

Club Padel Rotterdam

Bij deze club vindt je 4 hagelnieuwe padelbanen om naar hartenlust te spelen. Menig padelspelers hart gaat sneller door deze banen kloppen en wij snappen waarom. Deze club is open voor jong en oud. Je kan alle genodigde spullen huren en er worden zelfs wedstrijden gehouden.

Rivium 3e Straat 7, 2909 LH Capelle aan den IJssel

www.club-padel.nl

L.T.C. Aeolus-Oledo

Het hele voorjaar- en zomerseizoen zijn er speciale acties te vinden op de banen van L.T.C. Aeolus-Oledo. Padel is een gezellige manier om mensen te leren kennen. Hoe meer spelers, hoe beter! Je kunt het hele jaar door spelen op alle beschikbare banen. Van ’s ochtend vroeg tot ’s avonds laat kun je hier terecht.

Stadhoudersweg, Vroesenpad 181, 3039 MC Rotterdam

010 465 4409

padel rijswijk

Waarom in Rotterdam?

Het spelen van padel is in Rotterdam erg populair. Het is een echte aanrader door de vele mogelijkheden die je er krijgt. Padel is een sport die door iedereen gespeeld kan worden, zolang je maar fanatiek genoeg bent. Uithoudingsvermogen en snelheid zijn erg belangrijk in de sport. Wanneer jij nog een beginner bent, dan is het nemen van padelles een verstandige keuze. Dit is een van de mogelijkheden bij een Padel club in Rotterdam. Hier bevinden zich professionele coaches, die ervoor kunnen zorgen dat jij de sport binnen een korte tijd zelfstandig kunt beoefenen. Het padellen in Rotterdam  wordt ook gedaan door echte professionals. De WPT baan is aantrekkelijk voor vele padelspelers van hoog niveau. Je zou dus altijd kunnen blijven kijken naar hoe hoog het niveau kan zijn. Hier kan je van leren, wanneer jij beter wilt worden in de sport. Je kunt je vrienden verrassen met de nieuwe trucs die je hebt geleerd van andere padelspelers.

Padellen in Rotterdam

De sport is laagdrempelig, snel en sociaal. Het is de ideale sport voor jong en oud! Het strategische en onverwachte karakter van de sport maakt het al snel verslavend. Padel is een heerlijke racketsport met energieke elementen uit tennis en squash. Het unieke aan padel is dat je gemakkelijk en snel erg fijne rally’s kunt hebben met je tegenspeler, ongeacht het verschil in racketervaring. Ook is padel niet alleen op wedstrijdgebied erg populair. De sport wordt steeds meer als een recreatieve sport gespeeld. Hierdoor is de vraag naar padel in Nederland zeer groot. Zo is padel in verschillende grote steden als Amersfoort , Zwolle en Schiedam te spelen en is padel in Rotterdam ook een opkomende sport. In Rotterdam is padel op verschillende locaties te spelen.

Een padel baan in Rotterdam huren

Een padel baan huren in Rotterdam is dus heel eenvoudig. Een padelstadion is door heel Rotterdam te vinden. Elke club die een veld heeft, heeft de mogelijkheid om een ​​padel baan te huren in Rotterdam. De meeste clubs bieden de mogelijkheid om een ​​padelcursus te volgen. Omdat padel op elk niveau en op elke leeftijd gespeeld kan worden, kunnen de padellessen ook op dat niveau worden aangepast. Zodra spelers de basisregels van padel begrijpen, kunnen ze een padel baan huren. Deze technieken kunnen hier geoefend worden en er is zelfs ruimte voor vriendschappelijke wedstrijden. Het padelveld bestaat uit een omringende kooi, waardoor het hele veld in Rotterdam moet worden gehuurd. Het is in die tijd volledig aan de padel spelers hoe intensief het spel wordt.

Recent

Hoe vind ik motivatie om te padellen?

Waarom eiwit niet uit jouw dieet als sporter mag ontbreken

5 Tips voor een betere opslag bij padel

Je eerste padel racket kopen

© Alles over padel - 2024
Made with
Web Wings