padel zeeland

Padel Zeeland

Padel, een sport die voor het eerst echt groot werd in Zuid-Amerika, maar ook hier in Nederland krijgt de sport voet aan de grond. In korte tijd is deze sport enorm populair geworden. En dat is begrijpelijk, want padel is een inclusieve, sociale én laagdrempelige sport. Of je nou jong of oud bent, man of vrouw: padel is leuk voor iedereen. In eerste instantie rukte de sport voornamelijk op in de grote steden, maar gelukkig komen er steeds meer clubs bij in andere delen van Nederland. Zo ook in Zeeland!

Padel heeft wat weg van tennis en squash, maar het is zeker niet hetzelfde. Een padelbaan is kleiner dan een tennisbaan en omheining bestaat uit glas en hekwerk. Als je bekend bent met squash, dan voel je het waarschijnlijk al aankomen: ja, je mag de bal ook slaan nadat hij de muur heeft geraakt. Dit zorgt vaak voor verrassende potjes! Het is dan ook belangrijk om je goed van tevoren in te lezen over de spelregels van padel. Maak je net pas kennis met padel, maar ben je wel benieuwd naar waar je kunt padellen in Zeeland? Lees dan snel verder en vindt jouw padel baan in Zeeland.

Tennisvereniging De Boskreek

Of je nou wel of geen lid bent van de club: iedereen is welkom om een potje padel te komen spelen. Leden van de club mogen kosteloos spelen en kunnen een padelbaan reserveren via de club-app van de KNLTB. Als je geen lid bent, is het mogelijk om een baan te huren bij Saminia’s Boetiek, gelegen Dorpstraat 2 in Breskens. Als je niet beschikt over een racket en ballen, dan kun je deze ook huren bij de boetiek.

Ben je nog niet zo goed in padel? Volg dan een padelles bij de club om jouw skills te verbeteren. Tennisvereniging De Boskreek is zeven dagen per week geopend. Doordeweeks van 09.00 tot 22.30 uur en in het weekend van 09.00 tot 21.30 uur.

Oude Rijksweg 30B, 4511 HW Breskens

0111-7383046

https://www.deboskreek.nl/

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door TV de Boskreek 🎾 (@tvdeboskreek)

Tennisvereniging MLTC Middelburg

Tennisvereniging MLTC Middelburg beschikt over twee padelbanen. Zowel jong als oud kan hier terecht voor een stevig potje padel en je hoeft geen lid van de vereniging te zijn. Er zijn dan ook lessen voor leden en niet-leden. Tennisvereniging MLTC Middelburg is elke dag van 08.00 tot 22.45 uur geopend. Het is in principe niet mogelijk om een padelbaan te huren, om zo genoeg vrij te houden voor de leden. Maar je kunt altijd bellen in de ochtend op de dag dat je wil spelen, mocht het namelijk rustig zijn, dan houdt de club de baan voor je vrij.

Je kunt op locatie rackets en ballen huren bij de kantine Paviljoen Baan 13. Daar kun je ook genieten van een hapje en een drankje na het padellen. Mocht je geen padel maatje hebben? Dan is het mogelijk om toegevoegd te worden in de speciale WhatsApp groep van de club. Hier kun je altijd iemand vinden om mee te padellen.

Griffioenpad 1, 4335 AJ Middelburg

0118 – 613676

https://www.mltcweb.nl/

LTC Scharendijke

Sinds 2019 beschikt LTC Scharendijkr over een padelbaan. Of je lid bent of niet, hier kun je altijd terecht voor een potje padel. Je kunt een baan huren door te mailen naar het e-mailadres op de website of door even te bellen. Ook bij deze club kun je na een stevig potje padel rustig bijkomen aan de bar.

Elkerzeeweg 2a, 4322 AJ Scharedijke

0111-672194

https://www.ltcscharendijke.nl/

TPV Set’77

Iedereen kan bij TPV Set’77 een potje padel kunnen spelen, lid of geen lid. De club beschikt over twee padelbanen. Deze kun je huren door een mail te sturen via het e-mailadres op de website. De club is zeven dagen per week van 09.00 tot 23.00 uur geopend. Altijd een moment te vinden dus. En als je nog op zoek bent naar een sportief bedrijfsuitje, ook dan kun je bij TPV Set’77 terecht. Heb je nog geen padelracket? Dan kun je er eentje huren, maar het is ook mogelijk om er eentje te kopen in de winkel. Hier wordt je voorzien van het beste advies.

Boekelsdijk 1a, 5411 NW Zeeland

0486-452652

https://www.set77.nl/

Amino Tennisclub

Amino Tennisclub heeft twee padelbanen waar leden, maar ook niet-leden gebruik van mogen maken. Je kunt gemakkelijk en snel een baan huren via de website. De club is 24 uur, zeven dagen per week geopend. Ballen liggen altijd klaar bij de baan, je moet alleen wel beschikken over een eigen racket. Beginnend padelspeler? De club beschikt over een breed aanbod aan padellessen die je kunt volgen. Dorst gekregen na het padellen? Dan kun je genieten van een drankje aan de bar.

Vliegende Vaart 8, 4537 DH Terneuzen

0115-613380

https://tcanimo.nl/

TV de Goese Maan

Vanaf 2022 beschikt Tennis- en Padelvereniging De Goese Maan over twee padelbanen. Je kunt eigenlijk alleen als lid van de club hier spelen, maar voor niet-leden worden er ook introductielessen aangeboden. Op die manier kun je ontdekken of padel iets voor jou is, voordat je lid wordt van de club. Besluit je lid te worden, dan kun je elke dag van de week van 09.00 tot 23.00 uur hier terecht voor een potje padel. Gezellig voor of na een potje wat drinken of eten? Dat kan in de bar van de club.

Geldeloozepad 5b, 4463 AJ Goes

0113-215183

https://www.degoesemaan.nl/

padel zeeland

Padellen in Zeeland

Er zijn dus steeds meer plekken om te padellen in Zeeland. Dat dat is een goede ontwikkeling als jij graag aan jouw gezondheid wil werken, maar wel door middel van een leuke groepssport. Padel is namelijk de ideale sport voor gezond afvallen. Andere voordelen van padel zijn dat het je uithoudingsvermogen en balcoördinatie verbetert, maar het is zelfs een goede sport voor je hersenen. Bij padel moet je namelijk leren vooruit te denken. Gevorderde spelers vinden het soms zelfs op een schaakspel lijken. Als je graag meer wilt weten over het ontstaan van padel, lees dan alles over de geschiedenis van padel.

Padel baan in Zeeland huren

Begin vandaag nog met deze leuke sport. Je kunt gemakkelijk en snel bij de meeste clubs online een baan huren. Mocht dit niet het geval zijn, dan kun je natuurlijk bellen. De meeste clubs beschikken ook over materieel die je kunt huren. Toch liever een eigen racket? Wij helpen je met het vinden van het beste padel racket voor jou. Ben je een liefhebber van zowel padel als tennis? Gelukkig zijn er genoeg clubs waar je padel en tennis in Zeeland kunt spelen. Woon je in Limburg en wil je ook graag starten met padel? Bekijk dan hier alle locaties in Limburg.   

Recent

Hoe vind ik motivatie om te padellen?

Waarom eiwit niet uit jouw dieet als sporter mag ontbreken

5 Tips voor een betere opslag bij padel

Je eerste padel racket kopen

© Alles over padel - 2024
Made with
Web Wings