Padelclub Dunamar

29 juni 2022
82
padel amstelveen

Padelclub DunaMar ligt achter de Haagse duinen, tussen Kijkduin en Houtrust/Scheveningen. Op het sportcomplex aan de Laan van Poot 353 was ooit de HALO, maar het is ook bekend door Handbalvereniging Hellas en HAAG Atletiek.

Motto Dunamar: Padel is voor iedereen!
Danumar wil verbinding maken met iedereen. Hagenaars en Hagenezen, expats, toeristen en padelliefhebbers uit geheel Nederland. Padel speel je samen, dat verbroedert en schept een band. Spontane ontmoetingen leiden tot nieuwe vriendschappen.

De opening van de locatie Dunamar

Op 11 mei 2019 waren de banen van dunamar speelklaar. De padelkooien zijn thermisch verzinkt, omdat de locatie van de padelbanen vlak achter de Haagse duinen en zee liggen. Padelclub Dunamar is één van de grotere padelverenigingen uit Den Haag. De padelvereniging heeft twee padelbanen van hoogwaardige kwaliteit en zijn elke dag geopend van 9u00 tot 23u00.  De banen zijn omringd door thermisch verzinkt hekwerk, zodat padelspelers niet onbetaald kunnen spelen. De eigenaresse heeft een mooi systeem bedacht. Men kan via de website de padelbanen reserveren en met een code via de ingangsdeur naar binnen om een lekker potje padel te spelen.

Reserveren van een baan

De banen zijn per uur te reserveren. Reserveren kan via hun site. Het is eigenlijk heel simpel, je betaalt 24 euro per uur, je kunt met maximaal 4 personen gebruik maken van de baan, dus dat is maar 6 euro per persoon voor een uurtje plezier op de padelbaan! Ook kan je iemand een uur padel-plezier cadeau doen. Via dunamar kan je iemand een tegoedbon van 24 euro cadeau doen. Een originele cadeautip!

Lees ook:  Padel Eindhoven

Huur van materialen

Ben je beginnende padelspeler en heb je dus nog geen materialen. Maak je geen zorgen, bij dunamar kan je padelballen en rackets huren. Eén blik padelballen, een blik van 3 ballen, kost 7 euro, een padelracket is 3 euro per reservering/per persoon. Let op, een kapotgeslagen huurracket kost je wel 40 euro, dus doe er voorzichtig mee! Bij het maken van de reservering geef je door of je padelrackets en/of padelballen nodig hebt. Op hun site staat er vervolgens een telefoonnummer dat je moet bellen om na te vragen waar je de huurrackets en/of ballen kunt vinden.

Lessen volgen

Bij Padelvereniging Dunamar bieden ze ook lessen aan. Er zijn verschillende mogelijkheden, je kunt kennismaken met padel tijdens een proefles, je kunt een groepsles volgen voor volwassenen op zaterdag of woensdag. Je kan ook een clinic met je vrienden, familie en/of collega’s volgen en op woensdag is er zelfs een kidsmiddag. Voor ieder wat wils dus!

Wacht niet langer en ga snel een kijkje nemen bij één van de eerste padelverenigingen in Nederland. En dat nog eens op een mooie locatie achter de Haagse Duinen. Vergeet niet om je padelvrienden op te trommelen en een baan te reserveren, want vol is vol!

Uitgelicht

Wat is padel?

Padel regels: hoe werkt het?

Recent

Geluidshinder door padel

Peakz Padel

The Padellers

Hoe kun je padel en vechtsport combineren?

© Alles over padel - 2023
Made with
Web Wings