Padel Bussum

admin
19 januari 2022
718

Padel Bussum, ook in Bussum wordt er padel gespeeld. Echter bij de padelbaan in Bussum kan er alleen dubbelspel gespeeld worden. Dit betekent dat je alleen met vier personen kunt spelen, niet maar met zijn tweeën (enkelspel). Wanneer je geïnteresseerd bent in padelbanen in Bussum, lees dan verder.

Padel baan in Bussum huren

In Bussum is momenteel maar één locatie waar je kunt padellen. De reden hiervoor is dat padel zoals eerder gezegd nog niet heel bekend is in Bussum. Het feit dat je bij deze ene club alleen met zijn vieren kunt spelen, maakt het wel gezelliger. Als deze club niet bij je past, zijn er genoeg grotere steden in de omgeving waar meerdere padel banen te vinden zijn. Voorbeelden hiervan zijn Hilversum, Almere en Amersfoort.

Padel Bussum

Padel Bussum

Padel Bussum is onderdeel van de premium health club Squash&Wellness. Je hoeft geen lid te zijn van de club om een baan te huren bij deze locatie. Je kunt een baan huren via het pay & play concept. Hiernaast onderzoekt de club nog steeds mogelijkheden voor competities en toernooien die kunnen plaatsvinden voor de KNLTB. De club beschikt over 5 outdoor padel banen, indoor is niet mogelijk.
Als je net pas komt kijken bij de sport, is het ook mogelijk om eerst wat lessen te krijgen via deze club.

Struikheiweg, Bussum

+31356935072

https://www.squashenwellness.nl/

Goed voorbereid de baan op

Ga goed voorbereid naar Padel Bussum om een potje padel te spelen. Dit betekent dat je vooral niet je padeltas met padelracket moet vergeten. Het meenemen van padel ballen zou natuurlijk ook wel handig zijn. En shine in je nieuwste padel outfit. Zo ga je goed voorbereid richting de padelbaan en ben je klaar om een potje padel te spelen.

Lees ook:  Padel Eindhoven

Over de auteur

admin

Admin
Lees meer

Uitgelicht

Wat is padel?

Padel regels: hoe werkt het?

Recent

Hoe vind ik motivatie om te padellen?

Waarom eiwit niet uit jouw dieet als sporter mag ontbreken

5 Tips voor een betere opslag bij padel

Je eerste padel racket kopen

© Alles over padel - 2024
Made with
Web Wings