Padel Delft

admin
3 januari 2022
642

Ook in Delft kun je padel spelen. De afgelopen tijd zijn er verschillende padel banen gebouwd die ervoor zorgen dat iedereen padel Delft kan spelen. Op dit moment zijn er op 200 verschillende locaties in Nederland al ruim 500 padel banen. Men verwacht dat in 2024 dit nummer verdubbeld is. Lees op deze pagina verder waarom padel Delft zo leuk is en waar je een padel baan in Delft zult vinden.

padel delft

Padelcity

PadelCity in Delft heeft 7 padelbanen, waarvan 4 indoor en 3 outdoor. Het doel van Padelcity was een padel locatie creëren, waarbij meer beleving komt kijken dan alleen een baan boeken. Volgens de manager van PadelCity, Wybe van Limburgh, is dit gelukt met een onwijs gave hal in het kabeldistrict van Delft. Je kunt hier ook voor een goedkope prijs padelartikelen huren of kopen.

Schieweg 15, Delft

https://www.padelcity.nl/

Padel Delft Academy

Dicht in de buurt van Delft ligt HELLO Padel Academy. Het doel van HELLO is de passie voor deze racketsport combineren met de Zuidelijke Spaanse bevlogenheid en de Westerse nuchterheid. Inmiddels heeft Padel Academy een team van 11 trainers ter beschikking. Er wordt succes geboekt op alle niveaus en voor diverse doelgroepen. Bij HELLO Padel Academy kan jij op de beste manier leren padellen, zodat je de sport volledig onder de knie krijgt.

Cobbenhagenstraat 2A, Rijswijk

https://www.padelacademy.nl/

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Hello Padel Academy Holland 🎾 (@hello_padel_academy_holland)

Padel baan in Delft gebruiken

Padellen in Delft is zo leuk omdat de bal steeds weer een andere richting krijgt wanneer het de wanden raakt. Om een padel baan te bouwen in Delft was er veel plek nodig. Het paddelen in Delft vergt namelijk een grote kooi. Vanwege de terugvallende vraag naar tennis, worden padel banen vooral geproduceerd door bestaande tennis banen om te bouwen. Dit is kosten technisch ook voordeliger dan het aanleggen van een nieuwe padel baan. Ook tijdens het spelen zullen de padelballen minder ver weg worden geslagen, waardoor je energie bespaard.

delft padel

Vergeleken met tennis heb je wel het geluk dat de tennisballen minder ver weg kunnen worden geslagen. In Delft speel je padel op verschillende locaties. Je kunt hier eenvoudig een padel baan huren met vrienden of collega’s. Omdat de baan volledig voor jullie gezelschap wordt gehuurd, kunnen jullie zelf de mate van intensiteit afspreken. Zijn jullie al gevorderde padel spelers dan maak je er een wedstrijd van. Hebben jullie nog niet veel ervaring, dan oefenen jullie samen de padel technieken en proberen jullie de wand uit. Wanneer je een beginner bent is het ook mogelijk een padel les te boeken of om handige instructie video’s na te doen

Lees ook:  Te vermoeid om te padellen? Dit kun je doen

Over de auteur

admin

Admin
Lees meer

Uitgelicht

Wat is padel?

Padel regels: hoe werkt het?

Recent

Hoe vind ik motivatie om te padellen?

Waarom eiwit niet uit jouw dieet als sporter mag ontbreken

5 Tips voor een betere opslag bij padel

Je eerste padel racket kopen

© Alles over padel - 2024
Made with
Web Wings