Padel Den Haag

admin
1 januari 2022
1319

Padel wordt steeds populairder in ons land. Niet gek ook want de overstap van tennis naar padel is niet zo groot. Padel is ontstaan door aanpassingen aan het tennisspel te maken. De interessante geschiedenis van padel heeft ertoe geleid dat de sport nu in 70 landen ter wereld gespeeld wordt. Deze populariteit komt voort uit de laagdrempeligheid, dynamiek en het sociale aspect van de sport. Ook in het politieke hart van Nederland, Den Haag, zijn er genoeg plekken om te padellen. Ben jij benieuwd op welke plekken in Den Haag Padel kunt spelen? Hieronder vind je zes plekken voor Padel Den Haag

  • Padelclub DunaMar
  • Padelclub Klein Zwitserland
  • Sportcentrum Leeuwenbergh | Tennis & Padel
  • Estate Padel Club
  • Roompot Vakantiepark Kijkduin
  • Plaza Padel

Padelclub DunaMar

Padel Den Haag bij Padelclub DunaMar is een van de grotere padelverenigingen in Den Haag. Het was in 2019 ook allereerste Haagse padelclub die openging. Je vindt de padelvereniging in Den Haag vlak achter de duinen en zee tussen Scheveningen en Kijkduin. Bij DunaMar kun je lid worden van de Padelclub of een losse baan huren. Padelclub DunaMar is elke dag geopend van 09.00-23.00 en heeft twee kwalitatief hoogwaardige padelbanen. Bij deze club kun je ook een padel racket en ballen kopen of huren. Welk padel racket bij jou past, bepaal je met onze tips.

Adres: Laan van Poot 353-A, 2566 DA Den Haag

Openingstijden: 09.00-23.00

Telefoon: 06 11713751

Website: https://www.dunamar.nl/

Padelclub Klein Zwitserland

Vanaf het complex van Hockeyclub Klein Zwitserland zijn bij dit grote sportcomplex ook sinds recent vier padelbanen beschikbaar. Afhankelijk van het aantal deelnemers en de beschikbare tijd kun je bij Padelclub Klein Zwitserland ook een padel toernooi organiseren. Ook biedt Padelclub Klein Zwitserland binnenkort padel lessen aan van gecertificeerde trainers.

Lees ook:  Padel Amsterdam

Adres: Klatteweg 113, 2597 KA Den Haag

Openingstijden: 09.00-22.00

Telefoon: 070 3544264

Website: http://www.padelclubkleinzwitserland.nl/

Sportcentrum Leeuwenbergh | Tennis & Padel

De outdoor padelbanen van Sportcentrum Leeuwenbergh liggen er al sinds 2015. Door een groeiend ledenbestand is Leeuwenbergh zelfs aan het uitbreiden en is het centrum van plan drie nieuwe kunstgras padelbanen aan te leggen. Bij Leeuwenbergh kun je ook kiezen voor baanhuur of een lidmaatschap.

Adres: Lindelaan 7, 2495 BA Den Haag

Openingstijden: 08.30-23.00

Telefoon: 070 3999400

Website: https://sportcentrumleeuwenbergh.nl/

Estate Padel Club

Net zoals DunaMar is Estate Padel club een van de grootste padel clubs van Den Haag. Estate Padel Club is gelegen op Tennispark Welgelegen. Met haar zes outdoor padelbanen is er altijd een padelbaan te huur. Wil je vaker gaan padellen bij Estate Padel Club dan kun je ook bij deze moderne club een lidmaatschap afsluiten. Als lid kun je eenvoudig met de Estate Padel Club app een baan reserveren. Een padelbaan reserveer je bij deze vereniging per 90 minuten.

Adres: Laan te Blotinghe 1, 2282 NJ Rijswijk

Openingstijden: Maandag t/m vrijdag: 8.00-23.00

Zaterdag + Zondag: 9.00-21.00

Telefoon: 070 3996996

Website: https://www.estatepadel.nl/  

Roompot Vakantiepark Kijkduin

Vakantiepark Kijkduin is een fraai gelegen vakantiepark in Kijkduin, Nederland. Op dit vakantiepark zuidelijk gelegen van Den Haag vind je ook een padelbaan. Als gast van het vakantiepark betaal je slechts € 20,- voor het huren van een padelbaan. Voor bezoekers is het tarief € 24,-. De padelbanen zijn online te serveren via de website van Kijkduin Roompot. Ideaal dus om tijdens je vakantie aan de kust van Den Haag ook een paar uurtjes je in het zweten te werken!

Lees ook:  Padel kleding

Adres: Machiel Vrijenhoeklaan 450, 2555 NW Den Haag

Openingstijden: 24 uur geopend

Telefoon: 070 4482100

Website: https://www.roompot.nl/bestemmingen/nederland/zuid-holland/vakantiepark-kijkduin/

Plaza Padel

Is het slecht weer, dan sla je liever binnen een (padel) balletje bij padel Den Haag. Je bent dan bij Plaza Padel aan het juiste adres. Deze padelclub in Rijswijk heette voorheen La Playa. Plaza Padel heeft zeven indoor padelbanen, horeca en winkels. In de indoor locatie van Plaza Padel kun je kwalitatief hoogwaardige padel producten huren of kopen. De club heeft ook in Amsterdam, Enschede, Heiloo en Waalwijk vestigingen.

Adres: Cobbenhagenstraat 2A, 2288 ET Rijswijk

Openingstijden: 09.00-23.00 (Op zaterdag en zondag tot 22:00)

Telefoon: 070 5147085

Website: https://www.plazapadel.com/nl/

Padel baan in Den Haag

Zoals je kon lezen zijn er maar liefst zes padel Den Haag locaties en omgeving. Bij elke padel locatie in Den Haag zijn er enkele padel banen. Het huren en reserveren van een padel baan in Den Haag is dan ook vrij gemakkelijk. Naast het huren van een padel baan is het bij de meeste clubs ook mogelijk een les van een gecertificeerde leraar te nemen. Er zijn lessen voor beginners, gemiddelde en ervaren padel spelers. Op elk niveau kun je nog bijleren. Door een les van een goede leraar leer je al snel alle kneepjes van de racketsport. Met jouw hernieuwde kennis kun je daarna beginnen aan een vriendschappelijk of intensief potje padel in Den Haag.

padel den haag

Over de auteur

admin

Admin
Lees meer

Uitgelicht

Wat is padel?

Padel regels: hoe werkt het?

Recent

Hoe vind ik motivatie om te padellen?

Waarom eiwit niet uit jouw dieet als sporter mag ontbreken

5 Tips voor een betere opslag bij padel

Je eerste padel racket kopen

© Alles over padel - 2024
Made with
Web Wings