Padel Eindhoven

admin
5 januari 2022
606

Eindhoven biedt enorm veel mogelijkheden om te padellen. Aangezien de sport ontzettend populair is onder studenten en Eindhoven een grote studentenstad is, zijn er dus ook veel plekken waar je terecht kan voor padel Eindhoven. Wanneer jij zou besluiten om deze nieuwe sport te gaan beoefenen dan zal je eerst kennis maken met de club en de sport. In het begin zal de focus vooral liggen bij de belangrijkste basiselementen. Wanneer jij de basis onder de knie hebt kan je beginnen om jouw techniek bij te schaven.

Voel jij echt de drang om padel wekelijks te spelen onder begeleiding van een trainer, dan is het belangrijk dat je de juiste club vindt waar jij met alle plezier de kneepjes van de sport leert. Ben je (nog) niet opzoek naar padelles in Eindhoven, maar ben je wel geïnteresseerd in de sport bekijk dan eens deze instructievideo’s

TPC Eindhoven

TPC Eindhoven staat voor Tennis Padel club. Dit is een nieuwe vereniging die op 1 januari 2022 de deuren heeft geopend voor leden. TPC is ontstaant uit een fusie tussen TV Tegenbosch en TV Prinsejagt. Momenteel beschikt de club over 21 tennisbanen en 2 padelbanen. Er worden 6 padelbanen aangelegd die vanaf het voorjaar 2022 speelbaar zullen zijn. Padel is mogelijk voor iedereen bij TPC. Jeugd, senioren en internationale spelers kunnen zich aanmelden om padel te komen spelen bij TPC Eindhoven. De club beschikt alleen over buitenbanen.

Banen kunnen gehuurd worden via de website. Hierbij is het mogelijk om voor leden en niet-leden een baan te huren. Voor een kleine prijs zijn er rackets en ballen ter beschikking om te huren.

Lees ook:  De juiste kleding om padel te beoefenen

Oude Bossche Baan 7
5624 AA, Eindhoven
040-2483867
https://www.tpceindhovennoord.nl/

Padel Eindhoven bij Bokt

Bokt is net zoals TPC een tennis- en padelclub gelegen in Eindhoven. De club heeft sinds kort ook twee padelbanen beschikbaar gesteld voor geïnteresseerden. Ze organiseren diversen activiteiten waar padelspelers aan kunnen deelnemen. Bij Bokt zijn een heleboel verschillende competitie vormen mogelijk. Zo kan je bijvoorbeeld meedoen aan een laddercompetite, waar jij je met een medespeler inschrijft en zo andere teams kan uitdagen. Daarbij is er ook zoiets als Inloop en hussel. Hierbij wordt je ingedeeld door de begeleider, afhankelijk van het aantal aanwezige wordt het doordraai systeem bepaald. En natuurlijk kan je bij deze club ook meedoen aan de KNLTB competitie. Bokt beschikt ook alleen over buitenbanen.

Het huren van een padelbaan is ook gewoon mogelijk als lid en vreemdeling van de club. Je kan een reservering plaatsen via hun email: baanverhuur@tvbokt.nl

Anconalaan 1
5633 BJ Eindhoven
040-2480882
https://www.tvbokt.nl/

Padelhof

Padelhof is de koploper van de padel binnenbanen in Eindhoven. De club is in november 2021 geopend. Hier staan de sport, socializing en plezier centraal. Het boeken van een baan is mogelijk via de app ‘Playtomic’. Hierbij kan je PadelHof zoeken in de app en een geschikte datum en tijd zoeken. Het is mogelijk om tijdens het boekingsproces aan te geven dat je rackets en ballen wil huren. Daarna krijg je via de app een code waarmee je het gebouw kan betreden. Als je via de app je vrienden of familie hebt uitgenodigd, zullen zij ook de code ontvangen. Het is daarbij ook mogelijk om gebruik te maken van hun geluidssysteem, waar jij je eigen muziek kan afspelen.

Lees ook:  Hoe vind ik motivatie om te padellen?

Voor het krijgen van privé of groepstrainingen, moet je een mailtje sturen naar: info@padelhof.nl. Hierna zal je verder geholpen worden bij het starten van jouw padel carrière.

Egelstraat 2
5622 AK Eindhoven
040-2001424
https://www.padelhof.nl/

Metzpoint

Padel Eindhoven bij Metzpoint. Metzpoint is een padel- en tennisclub gelegen in de buitenring van Eindhoven, namelijk Veldhoven. De club bestaat inmiddels al 40 jaar en is ondertussen zeven tennisbanen en vijf padelbanen rijker. Metzpoint staat bekend om hun gezelligheid en samenhorigheid.

Ook Metzpoint zit niet stil wanneer het op evenementen aankomt. Zo organiseren zij net als TV Bokt een laddercompetitie, een toss avond waar je makkelijke andere padelspelers leert kennen, een Metzpoint toernooi, clubkampioenschappen, gezelligheidstoernooien etc.

Peter Zuidlaan 40
5502 NH, Veldhoven
db@metzpoint.nl
https://metzpoint.knltb.site/

Over de auteur

admin

Admin
Lees meer

Uitgelicht

Wat is padel?

Padel regels: hoe werkt het?

Recent

Hoe vind ik motivatie om te padellen?

Waarom eiwit niet uit jouw dieet als sporter mag ontbreken

5 Tips voor een betere opslag bij padel

Je eerste padel racket kopen

© Alles over padel - 2024
Made with
Web Wings