Padel Deventer

admin
24 januari 2022
529

Padel, waarschijnlijk heb je er nog nooit van gehoord of heb je het al gespeeld. Padel is de sport die op dit moment het snelste groeit in de wereld. Met 232 padel clubs die zijn aangesloten bij de KNLTB Padel ook in Nederland een opkomende sport. De bekendheid voor Padel Deventer valt nog mee, maar ook in Deventer wordt het spelen van padel steeds populairder.

Bij padel moet de bal de grond raken, om vervolgens langs de muren te worden teruggespeeld naar de tegenstander. Hierbij komt de vergelijking met squash. Wordt de bal eerst langs de muren gespeeld en dan over de grond naar de tegenstander gespeeld? Dan krijgt de tegenstander de punten. De padelbaan in Deventer is gemaakt op dubbelspel, maar zijn ook in enkelspel te gebruiken. Wil je meer weten over de padelbanen in Deventer, lees vooral even verder.

Padel in Deventer spelen

Op dit moment zijn er maar 3 locaties voor Padel Deventer. De padel plekken in Deventer zijn te gebruiken voor een recreatief en competitief doeleinde. Maar het belangrijkste is dat je plezier hebt in padel. Mocht je je niet thuis voelen bij de padelclubs in Deventer kun je altijd kijken naar de padelclubs in Apeldoorn of Zwolle.

padel

Tennis & Padel Colmschate

voor Padel Deventer kun je bij Tennis & Padel Colmschate gebruik maken van 2 padelbanen. Als lid van de vereniging kun je de 2 padel banen onbeperkt huren. Daarnaast kun je als lid ook onbeperkt meedoen aan eventuele toernooien, competitites en de andere activiteiten.

n Ook kun je bij de vereniging padeltrainingen krijgen. Met een trainer die de trainingen voor jong en oud verzorgd! Gezellig padellen in Deventer is bij deze vereniging zeker van toepassing.

Lees ook:  Een padeltoernooi

Colmschaterstraatweg 7A, Deventer

057-0651581

https://tennispadelcolmschate.nl/

Deventer padel

Deventer padel heeft twee locaties in Deventer, namelijk De Scheg en Borgele. Hierbij heeft De Scheg 3 overdekte banen en Borgele 3 buiten banen. Bij beide banen kunt u de baan huren en eventuele materialen huren. Als lid van de Deventer Padel Community krijg je 50% korting op het huren van een baan. Tuurlijk betalen deze leden wel contributie.

Ook bij Deventer padel kun je training volgen, hierbij heb je de mogelijkheid om te kiezen tussen 3 trainingsverbanden. Namelijk de intro (1 uur les), de try-out (5 lessen van 1 uur) en de cyclus (12 lessen van 1 uur). Hierdoor heb je ruime keuze in wat je wilt doen.

Door de twee locaties heb je altijd een plek om te padellen in Deventer. Met in totaal tien padelbanen is er genoeg plek voor iedereen.

Sportcentrum De Scheg

Piet van Donkplein 1, Deventer

Borgele (Sportcentrum Keizerslanden)

Borgelerdijk 1, Deventer

057-0234105

https://www.deventerpadel.nl/

 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

Een bericht gedeeld door Deventer Padel (@deventerpadel)

Padel baan in Deventer

Ondanks dat er nog niet veel padel banen zijn in Deventer, is het wel mogelijk om er een te huren. Omdat bij de padel Deventer het mogelijk is om als lid, maar ook als niet lid te padellen, is het leuk om dit met een groepje te doen. Zeker in een dubbelspel is het aan te raden om een padel baan in Deventer te huren, dan kun je gewoon op amateuristisch niveau een potje padel spelen. Een leuke manier om het spel te leren spelen en misschien wil je toch dat stapje hoger gaan dan alleen met vrienden. Om competitie te kunnen spelen heb je een lidmaatschap van de KNLTB nodig.

Lees ook:  Alles over de padel racket: Een complete gids

Een voordeel van de competitie is dat je vaak ook in andere steden komt te spelen en zo ook andere padel liefhebbers kunt leren kennen. Veel plezier met het spelen van padel in Deventer!

Over de auteur

admin

Admin
Lees meer

Uitgelicht

Wat is padel?

Padel regels: hoe werkt het?

Recent

Hoe vind ik motivatie om te padellen?

Waarom eiwit niet uit jouw dieet als sporter mag ontbreken

5 Tips voor een betere opslag bij padel

Je eerste padel racket kopen

© Alles over padel - 2024
Made with
Web Wings