The Padellers

Redactie
22 november 2022
729

Wist je dat Bas Smit, ondernemer en sociaal media icoon, gezicht is van The Padellers?

The Padellers is een Amsterdams concept. Voor Bas Smit was padel niet onbekend, hij speelde padel al vanaf zijn 15e op zijn vakanties in Spanje. In Spanje is, na voetbal, padel de nummer twee sport. Voor padel heb je geen jarenlange ervaring nodig om een balletje te kunnen slaan, dit is bij tennis wel iets ander.

Binnen een paar weken werd de tweede locatie in Amsterdam geopend. The Padellers zaten zeker niet stil, hun ambitie was groeien, hard groeien. Dit gebeurde natuurlijk ook want na de opening van de 2e locatie volgde een aantal nieuwe locaties, verspreid over heel Nederland. De ambitie van The Padellers is om binnen twee jaar 25 clubs te hebben geopend, ze zijn nog lang niet uitgebouwd! Bas Smit is hierbij ook van mening dat deze geweldige sport voor iedereen toegankelijk moet zijn. Hoe meer clubs, hoe beter.  

In het nieuws

The Padellers heeft zich voor 3 jaar als sponsor verbonden aan de AFC. Medeoprichters van The Padellers en oud-voetballers van de AFC voorzien een samenwerking tussen de padelsport en AFC. ZO probeert men nog meer mensen in beweging te krijgen en te overtuigen van de padelsport. Hiernaast zijn ze ook officieel partner van de voetbalclub PSV. The Padellers blijft verder vouwen aan de opening van meerdere padelclubs, verspreid over heel Nederland!

Het reserveren van een padelbaan

The Padellers is aangesloten bij de meet&play app. Het is ook mogelijk om via de site een baan te reserveren of zelf je aan te melden voor lessen of competities. Naast de lessen en competities bieden ze ook meerdere evenementen aan, zoals move up&move down en the King of the court. Hierbij maakt men ook onderscheid in de niveau van beginner, tot licht gevorderd/gevorderd. Maar in principe is het voor iedereen toegankelijk en mag iedereen meedoen tegen een kleine bijdrage van ongeveer een tientje per deelname. Echter kan je ook iets winnen, namelijk maar liefst 50 euro aan padelpunten!

Lees ook:  Je eerste padel racket kopen
the padellers

Locaties

Zoals eerder benieuwd timmert The Padellers flink aan de weg. De ene na de andere locatie in Nederland wordt geopend. Hieronder volgt er een lijstje van de The Padellers vestegingen in Nederland:

Locaties voor padel enkelspel

Er zijn maar een aantal locaties die ook padel enkelspel banen hebben. Padel enkelspel is niet zo bekend en wordt ook minder gespeeld dan het padel dubbelspel. Echter komen er wel steeds meer locaties met minimaal één enkelspelbaan. Misschien was jij wel helemaal niet op de hoogte van het enkelspel variant bij het padellen. Hoe dit eraan toe gaat en waar je rekening mee moet houden lees je een volgende blog, namelijk: Wat is padel enkelspel?

Volg The Padellers op social media zodat je op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen en evenementen waar jij je voor kunt aanmelden!

Over de auteur

Redactie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
Lees meer

Uitgelicht

Wat is padel?

Padel regels: hoe werkt het?

Recent

Hoe vind ik motivatie om te padellen?

Waarom eiwit niet uit jouw dieet als sporter mag ontbreken

5 Tips voor een betere opslag bij padel

Je eerste padel racket kopen

© Alles over padel - 2024
Made with
Web Wings