Wat te verwachten van het Padel World Summit 2024

Nick
25 januari 2024
507

Het Padel World Summit staat voor de deur. Het belooft een spectaculair evenement te worden dat alle facetten van de padelindustrie samenbrengt. Van 21-23 mei 2024 zal Malaga, met zijn bruisende cultuur en prachtige omgeving, het toneel zijn van dit baanbrekende evenement dat professionals uit alle hoeken van de padelwereld samenbrengt. Er is een B2B expo, een tweetalig congres in het Spaans en Engels, awards en tal van andere activiteiten. In dit artikel bespreken we de wat, waar en hoe van het Padel World Summit 2024.

  • Wanneer: 21 tot 23 mei 2024
    Markeer de data in je agenda, want van 21 tot 23 mei zal Malaga het epicentrum zijn van de padelwereld. Mis niet de kans om deel te nemen aan dit baanbrekende evenement en de toekomst van padel mede vorm te geven.
  • Waar: Malaga - Een perfecte bestemming
    Malaga, als gaststad voor het Padel World Summit, is niet alleen strategisch gelegen, maar biedt ook een mix van moderne faciliteiten en historische charme. Met prachtige stranden, culinaire hoogstandjes en een rijke cultuur zal Malaga de deelnemers zeker betoveren en inspireren. De stad heeft verschillende musea, uitstekende restaurants en zelfs een casino zonder Nederlandse licentie, en is op zich ook een reis waard.
  • Voor wie: Iedereen in de padelindustrie
    Of je nu betrokken bent bij de productie, distributie, technologie, investeringen, verkoop of officiële organisaties in de padelindustrie, het Padel World Summit biedt een platform voor iedereen. Van clubeigenaren tot trainers, van investeerders tot leveranciers, het evenement is ontworpen om de gehele padelgemeenschap te verenigen.
Lees ook:  Gezonde voeding en padel

Wat te doen

Het evenement is opgedeeld in drie verschillende exposities: een beurs, een congres met presentaties, en een forum voor investeerders. Daarnaast worden ook awards en tal van andere activiteiten georganiseerd.

EXPO B2B

De Padel World Summit B2B Expo is de allereerste padelbeurs die exclusief is voor professionals in de sector. Met meer dan 140 exposanten op een indrukwekkende oppervlakte van 15.000 vierkante meter, biedt de expo een unieke kans voor bedrijven en professionals. Hier kan iedereen die op een zakelijke manier met padel te maken heeft, netwerken, nieuwe kansen ontdekken en de nieuwste ontwikkelingen in de padelindustrie verkennen. Deze zal van 21 tot 23 mei geopend zijn.

Padel World Congress
Het hart van het evenement zal het eerste Padel World Congress zijn, gepland op 21 en 22 mei. Malaga zal fungeren als het centrale ontmoetingspunt voor professionals in de padelindustrie, waar meer dan 40 presentaties gedurende twee dagen de nieuwste kennis zullen delen en de huidige en toekomstige trends in de padelwereld zullen bespreken. De tweetalige presentaties, met live vertalingen van Spaans naar Engels, zullen ervoor zorgen dat de inzichten toegankelijk zijn voor een breed publiek.

Investor forum

Voor ondernemers en bedrijven biedt het Investor Forum op 21 en 22 mei een exclusieve gelegenheid om in contact te komen met investeerders en kapitaalfondsen. Dit forum zal bijdragen aan het stimuleren van financiering en investeringen in innovatieve projecten.

Een week vol activiteiten
Naast de zakelijke aspecten belooft het Padel World Summit ook een week vol activiteiten en evenementen. Van Padel Awards die erkenning geven aan vooraanstaande professionals tot een Galadiner met de grootste leiders in de industrie. Een amateur padeltoernooi biedt alle deelnemers de kans om hun vaardigheden te tonen. Er is zelfs een grote verrassingsevenement aangekondigd.

Lees ook:  7 tips om fit te blijven

Over de auteur

Nick

Alles over padel is ontstaan nadat ik in 2021 in Spanje op vakantie was, Malaga om precies te zijn. Ik had al goede dingen gehoord over een bekende padel-hotspot niet ver van de stad: Real Club Padel Marbella. Na wat gegoogeld te hebben waren mijn maat en ik het als snel eens, hier moesten we zeker naar toe! Zo gezegd zo gedaan dus. Nog diezelfde avond regelde ik via de app BlaBlaCar een retourtje van Malaga naar Marbella. Vroeg in de ochtend reden we mee met een dokter die ons afzetten in de 'Old Town'. Helaas voor ons was de club nog wel ietjes verder. Na wat telefoontjes in steenkolen Spaans tóch nog een taxi ritje kunnen regelen die ons netjes voor de deur heeft afgezet. Eenmaal aangekomen verbaasden we ons direct over hoe populair deze club was. Een parkeerplaats vol met auto's met verschillende Europese kentekens, die allemaal hier waren om een potje te padellen. Toen we vroegen of er een baan vrij was hadden we één optie: de baan delen met 2 locals die, laat me het zo zeggen, vrij goed waren. Oftewel, die maat van me en ik werden van het kastje naar de muur gestuurd. Om ons zelf een beetje te verdedigen was dit wel ons eerste potje padel ooit 😉 Na een aantal potjes hebben we gezellig wat gegeten op het terras dat bij de club hoorde. Het mooie aan padel is dat het een laagdrempelige sport is die iedereen kan beoefenen om beter te worden. Je hebt geen jaren ervaring nodig om een leuke pot te spelen. Eenmaal terug in Nederland zijn we meteen weer op zoek gegaan naar een mogelijkheid om te padellen, en sinds dien hebben we nooit meer terug gekeken. Ondertussen hebben we een paar van onze vrienden ook aangestoken met de padelkoorts en gaan we nu iedere zaterdagmiddag spelen. Nu je de intentie kent heet ik je van harte welkom op de website! Sportieve groetjes, Nick
Lees meer

Uitgelicht

Wat is padel?

Padel regels: hoe werkt het?

Recent

Hoe vind ik motivatie om te padellen?

Waarom eiwit niet uit jouw dieet als sporter mag ontbreken

5 Tips voor een betere opslag bij padel

Je eerste padel racket kopen

© Alles over padel - 2024
Made with
Web Wings