Wat zijn de kenmerken van padel?

Redactie
5 januari 2022
449

Padel is een mix van tennis en squash. Het is een sport waarbij gebruikgemaakt wordt van een racket en een bal. Padel speel je altijd met vier spelers. De bal moet daarbij over het net gespeeld worden, vergelijkbaar zoals je met tennis de bal over het net speelt.

Hoe speel je padel?

Hoe speelt men padel? Bij padel sla je dus met een racket de bal over het net, naar de speelhelft van de tegenstanders. Voorwaarde is dat de bal niet meteen één van de wanden raakt. Het doel? Dat is voorkomen dat de tegenstanders de bal kunnen terugslaan.

De eerste padelbanen in Nederland kwamen in Spijkenisse en Vijfhuizen. Daarna kwamen er in 2010 ook in Den Bosch als in Enschede meerdere verenigingen met padelbanen. Inmiddels is padel een volwaardige sport en zijn er ook wereldkampioenschappen padel. Het is ook best een intensieve sport.

Padelbaan reclame

Sinds padel steeds professioneler werd, kwam er natuurlijk ook padelbaan reclame. Padelbaanreclame is bedrukking voor een padelbaan. Het is een ideale manier van reclame maken. Het is dus ideaal om de bedrukking voor de padelbaan in te zetten voor reclame van sponsoren. Het mooie is dat het prima kan op de padelbaan.

De vorm van de bedrukking voor de padelbaan reclame

De bedrukking voor de padelbaanreclame, kan op een speciaal folie worden gezet. Zo kan de bedrukking voor de padelbaan op het glas van de padelbaan worden geplakt. Vooral de onderkant van het glas is hiervoor bijzonder geschikt. Met name ook voor de veiligheid op de baan. Het is een wat meer subtiele plek.

Lees ook:  Wat te verwachten van het Padel World Summit 2024

Verder kun je bedrukking voor de padelbaan aanbrengen op winddoeken. Die zitten aan de bovenkant van het gaas van de baan.

Aanlevering van de reclame

Wil je ook bijdragen aan de padel sport? Wordt dan ook sponsor. De drukker moet daarvoor wel de reclame in het juiste bestandsformaat aangeleverd krijgen. Als bijvoorbeeld de resolutie niet goed is, kun je een heel erg korrelig beeld krijgen. Dat wil je natuurlijk. Wat de juiste bestandsformaten zijn? Dat kan de padel vereniging prima aangeven en anders kan wellicht de drukker je op weg helpen.

Over de auteur

Redactie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
Lees meer

Uitgelicht

Wat is padel?

Padel regels: hoe werkt het?

Recent

Hoe vind ik motivatie om te padellen?

Waarom eiwit niet uit jouw dieet als sporter mag ontbreken

5 Tips voor een betere opslag bij padel

Je eerste padel racket kopen

© Alles over padel - 2024
Made with
Web Wings