Comfortabele trainingspakken voor padel

Redactie
7 september 2022
574

Hoewel padel is ontstaan in 1969, is het de laatste jaren ongelooflijk snel wereldwijd gegroeid in populariteit. Deze populariteit begon in Nederland rondom 2013 bij de eerste deelname van ons land op het WK. Zes jaar later was de sport zo populair in ons land dat de 250ste padelbaan in Nederland geopend. Populariteit is natuurlijk niet alles. Wanneer je een sport beoefent dan wil je hier wel het meeste uithalen. Wie goed wilt padellen moet wel de juiste trainingspakken hebben om dat beste uit jezelf te kunnen halen. Hieronder vertellen we jou wat je zoal nodig hebt om comfortabel te kunnen padellen.

Quotrell

Hoewel Quotrell niet gemaakt is voor sport, is het een ongelooflijk comfortabel merk. Het voordeel van Quotrell is dat zij óók polo’s hebben. Vrijwel geen ander comfortabel streetwear merk heeft zo’n stijlvolle polo’s als Quotrell. Je zou ook een sportbroek of trainingspak kunnen kopen via Quotrell en deze laten zien op de padelbaan.

In Gold we Trust

Wanneer je zoekt naar een cultureel merk wat vrijheid uitstraalt, is in Gold we Trust hét merk voor jou. Van de in Gold we Trust hoodie tot de trainingspakken, stijlvol en comfortabel gaan hand in hand. Zowel korte als lange trainingsbroeken zijn voor iedereen te bestellen. Dit komt ook terug in waar in Gold we Trust voor staat: zij staan niet voor labels en wel voor inclusiviteit. Die inclusiviteit komt terug in de hoge kwaliteitskleding die door iedereen te dragen is.

Malelions

Malelions is ondertussen een gevestigde naam in de modewereld. Met ongelooflijk snelle verzending en modetrend bewuste kleding is het dan ook geen verrassing dat dit merk veel gedragen wordt. Ondanks dat Malelions zich eigenlijk focust op dagelijkse kleding zijn hun trainingspakken verrassend goed. Het grote voordeel van Malelions is dat zij ook pre-match trainingsbroeken hebben. Mocht het een koude decemberavond zijn dan is dit de ideale oplossing om niet koud de padelbaan op te gaan.

Lees ook:  Gezond afvallen? Probeer padel

AB lifestyle

De naam geeft het eigenlijk al weg. AB lifestyle is geen merk, het is een levensstijl. Dit zie je ook terug in de unieke ontwerpen die AB lifestyle aanbiedt. Gekenmerkt door de neon handtekening op hun kleding zal iedereen met kennis van mode herkennen dat jij kwaliteit draagt. Dit modemerk voorziet je van zowel lange als korte trainingspakken die nog comfortabel zitten ook. Als jong merk in herenkleding en accessoires heeft AB lifestyle de nagel op de kop geslagen als het aankomt op trainingspakken.

Meer over padel

Wil je meer weten over padel? Bekijk dan onze padel tips and tricks om nóg beter te worden in deze razend populaire sport!

Over de auteur

Redactie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
Lees meer

Uitgelicht

Wat is padel?

Padel regels: hoe werkt het?

Recent

Hoe vind ik motivatie om te padellen?

Waarom eiwit niet uit jouw dieet als sporter mag ontbreken

5 Tips voor een betere opslag bij padel

Je eerste padel racket kopen

© Alles over padel - 2024
Made with
Web Wings