Padel Den Bosch

admin
9 januari 2022
745

Je kunt padel zien als een mix van tennis en squash, maar er zijn zeker duidelijke verschillen. Waarbij het bij tennis en squash gaat om kracht, draait het bij padel om tactiek en uithoudingsvermogen. Ben jij nou helemaal enthousiast geworden? Lees dan snel verder waar in Den Bosch padel gespeeld kan worden. Hieronder hebben wij een lijst met padel Den Bosch voor jou opgezet.

Tennis & Padel Club Maaspoort

Padel Den Bosch bij Tennis & Padel Club Maaspoort, gevestigd in de wijk Maaspoort in Den Bosch. Het complex beschikt over maar liefst zes verlichte padelbanen. Jong en oud kan hier terecht voor een stevig potje padel. Je hoeft hiervoor niet per se een lidmaatschap af te sluiten. De club is zeven dagen per week geopend van 08.00 tot 23.30 uur.

Wil je eerst een potje padel uitproberen bij deze club? Iedere eerste zondag van de maand is er een clubavond die open is voor iedereen, dus ook voor niet-leden. Aan spullen hoef je niet te denken, deze liggen klaar om te lenen. De club biedt ook trainingen aan die verzorgd worden door SimonPADEL. Na de training is het mogelijk om een drankje aan de bar te drinken. Een baan huren kan via de website of op locatie.

Marathonloop 2, 5235 AB ’s-Hertogenbosch

073-6410019

https://www.tpcmaaspoort.nl/

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Tennis & Padel Club Maaspoort (@tpcmaaspoort)

Tennisvereniging De Hambaken

Tennisvereniging De Hambaken is een club voor jong en oud. De vereniging is zeven dagen per week geopend van 09.00 tot 22.00 uur en beschikt over twee verlichte padelbanen. Het is verplicht om lid te zijn van de vereniging. Hierbij kun je kiezen uit een tijdelijk lidmaatschap met een looptijd van drie maanden, een zomerchallenge lidmaatschap (juni tot en met september) of een lidmaatschap voor een jaar.

Lees ook:  Padelkleding dames

Een padelbaan huren kan makkelijk via de website en het is mogelijk om op locatie rackets en ballen te huren. Heb je eerst nog wat training nodig? Geen probleem, de club geeft ook trainingen. Als u even uit wil rusten na een potje padel, dan kan dat gerust met een drankje aan de bar. Ook kun je ervoor kiezen om uitgebreid na te genieten door andere padellers in actie te zien.  

Het Wielsem 2a, 5231 BW ’s-Hertogenbosch

073-6480760

https://www.tvdehambaken.nl/

Bastion Baselaar

Bastion Baselaar is al lang een begrip in Den Bosch en omgeving. De club bestaat namelijk al sinds 1930. Je kunt zeven dagen per week van 09.00 tot 23.00 uur terecht bij de club om op één van de vier padelbanen een balletje te slaan. Om te kunnen padellen moet je wel lid zijn van de club. Vervolgens kun je gemakkelijk en snel een baan huren via de KNLTB club app of op locatie. Padellessen worden bij de club verzorgd door SimonPADEL. Dors gekregen na een potje padel? Dan kun je een drankje bestellen aan de bar.

Meester Vriendstraat 1, 5246 JS Rosmalen

073-6423740

https://www.bastionbaselaar.nl/

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Bastion Baselaar (@bastionbaselaar)

Tennis & Padel Vereniging Engelen

Deze club, gevestigd in het Engelerpark in Den Bosch, beschikt over twee padelbanen. Of je nou een recreatieve of competitiespeler bent, je kunt hier het hele jaar terecht. Om hier te kunnen padellen, moet je wel lid zijn van de club. Ben je nog een beginner als het aankomt op padel? Dan kun je je aanmelden voor padellessen. Deze lessen worden ook hier gegeven door SimonPADEL.

Lees ook:  Alles over de padel racket: Een complete gids

Ben je wel bekend met de sport, maar heb je niemand om een potje padel mee te spelen? Zelfs daar heeft de club een oplossing voor. Je kunt je aanmelden om opgenomen te worden in de WhatsApp groep van de club. In deze groep is er altijd wel iemand te vinden die samen met jou wilt padellen! De club is zeven dagen per week geopend van 08.00 tot 23.00 uur. Een baan huren kan alleen na het afsluiten van een lidmaatschap door in te loggen op de website.

Engelerpark 1, 5221 AM ’s-Hertogenbosch

073-6314028

https://www.tennis-engelen.nl/

The Padellers Rosmalen

The Padellers Rosmalen is een prachtige club op steenworpafstand van Den Bosch. Deze outdoor locatie beschikt over zes padelbanen. De club is zeven dagen per week open van 08.00 tot 23.00 uur. Ongeacht hoe laat het is, er is altijd een clubhost aanwezig om iedereen te ontvangen en helpen. Om hier een balletje te kunnen slaan, hoef je geen lidmaatschap af te sluiten. Ook als beginner kun je bij deze club terecht. Er worden groeps-, duo- en privélessen aangeboden. Je kunt gemakkelijk een baan huren via de website. Het is mogelijk om op locatie rackets te huren en ballen te kopen. Daarnaast heeft de club een horecagelegenheid waar je na een stevig potje padel Den Bosch even bij kunt komen.

Groote Vlietlaan 61, 5245 PB Rosmalen

06-15283780

https://thepadellers.nl/court-booking/rosmalen/

Padel Den Bosch

Uit bovenstaande lijst is het vrij duidelijk dat er genoeg plekken zijn om te padellen in Den Bosch. Met veel verenigingen die ook nog eens ruime openingstijden hebben, is er altijd wel een plek voor jou in Den Bosch voor een potje padel. En als je dus van afwisseling houdt, kun je bij veel clubs terecht voor zowel padel als tennis. Laat je als beginner zeker niet tegenhouden om te beginnen met deze inclusieve en sociale sport. Iedereen kan het leren, zelfs jij.

Lees ook:  Padelbaan aanleggen

Zodra je een club hebt gevonden met fijne mensen, dan ben je hoogstwaarschijnlijk binnen de kortste keren verslaafd aan de sport. Ben je een beginner en wil je toch eerst liever een paar padellessen volgen? Dan is een training bij Tennis & Padel Club Maaspoort een van de mogelijkheden. Vergeet daarnaast als beginner niet om ook meteen de juiste materialen aan te schaffen. Net als bij elke andere sport kan de juiste uitrusting het verschil maken in prestaties en natuurlijk comfort. Zo is het erg belangrijk om de goede schoenen te dragen.

Graag weten welke schoenen voor een beginner geschikt zijn? Lees dan hier onze tips over de beste padel schoenenen. En als je niet meteen wilt investeren in schoenen en een racket, dan heeft gelukkig bijna elke club wel materiaal voor jou klaarliggen!

padel den bosch

Padellocaties door heel Nederland

Als je niet kunt wachten om te beginnen met padel, maar je niet in de buurt van Den Bosch woont: geen probleem. Er zijn genoeg clubs door heel Nederland te vinden waar jij terecht kunt

Over de auteur

admin

Admin
Lees meer

Uitgelicht

Wat is padel?

Padel regels: hoe werkt het?

Recent

Hoe vind ik motivatie om te padellen?

Waarom eiwit niet uit jouw dieet als sporter mag ontbreken

5 Tips voor een betere opslag bij padel

Je eerste padel racket kopen

© Alles over padel - 2024
Made with
Web Wings