Padel Doetinchem

admin
27 januari 2022
674

Padel groeit heel snel in Nederland. Door de groeiende populariteit zijn er inmiddels al ruim 500 padelbanen op meer dan 200 verschillende locaties. Zo is Padel Doetinchem ook in trek, momenteel zijn er 2 locaties waar je padel kunt spelen. Maar ook is Doetinchem van plan hier nog een aantal locaties aan toe te voegen. Bij padel gaat de bal elke keer weer net anders dan je zou verwachten. Je moet op alles voorbereid zijn in de kooi. Dit maakt is padel zeker niet saai. Door de hulp van wanden krijg je vaak onverwachts een tweede kans. Je mag zelfs buiten de kooi de bal nog terugspelen! In iedere wedstrijd zitten altijd ook lange en spectaculaire rally’s.

Padel

Tennisclub "Zuid"

Padel Doetinchem bij Tennisclub Zuid, de naam is gekozen omdat de locatie ligt in het zuidelijke deel van Doetinchem. Deze vereniging bestaat al sinds 1974 en heeft als doel het gehele jaar zowel prestatief als recreatief tennis en padel te bieden voor haar leden. Ook voor een borrel kan je hier terecht. Het clubhuis is iedere dag geopend van 08:00 tot 23:00 en biedt zich voor een gezellige avond na een potje padel. Als je padel in Doetinchem wilt spelen dan is dit zeker een club die je moet bezoeken.

Stokhorstweg 5-A, 7006 GA Doetinchem

0314 333 965

www.tczuid.nl/

LTC de Vijverberg

Of je nou wel of geen lid bent van de club: iedereen is welkom om een potje padel te komen spelen. Leden van de club mogen kosteloos spelen en kunnen een padelbaan reserveren via de club-app van de KNLTB. Als je geen lid bent, is het mogelijk om een baan te huren via de website.  Als je niet beschikt over een racket en ballen, dan kun je deze ook huren bij de boetiek. Ben je nog niet zo goed in padel? Volg dan een padelles bij de club om jouw skills te verbeteren. LTC de Vijverberg voor Padel Doetinchem is zeven dagen per week geopend. Doordeweeks van 09.00 tot 21.45 uur en zaterdag van 9:00 tot 20:00.

Lees ook:  Padel Groningen

Esdoornlaan 24, 7004 BB Doetinchem

0314 343 463

www.ltcdevijverberg.nl/

Padel baan in Doetinchem huren

Begin vandaag nog met deze leuke sport. Je kunt gemakkelijk en snel bij de meeste clubs online een baan huren. Mocht dit niet het geval zijn, dan kun je natuurlijk bellen. De meeste clubs beschikken ook over materieel die je kunt huren. Toch liever een eigen racket? Wij helpen je met het vinden van het beste padel racket voor jou. Ben je een liefhebber van zowel padel als tennis? Gelukkig zijn er genoeg clubs waar je padel en tennis in Doetinchem kunt spelen. Woon je in Limburg en wil je ook graag starten met padel? Bekijk dan hier alle locaties in Limburg.   

Padel Doetinchem

Uithoudingsvermogen is zeer belangrijk als je deze sport speelt. Dit komt omdat je continue in de weer bent om de bal te kunnen raken. Bij deze sport is het ook essentieel op sociale contacten op te doen. Je kunt namelijk padel niet in je eentje spelen. Je kunt wel je familie en vrienden uitnodigen om een potje met je te spelen.

Bij veel clubs is het ook mogelijk om jezelf aan te sluiten bij een groep die nog iemand missen. Op deze manier leer je nieuwe mensen kennen en heb je altijd iemand om tegen te spelen. Wanneer de banen in Doetinchem je niet aanspreken kun je ook kijken naar een andere dicht bij gelegen stad. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Tilburg of Breda. Onderzoek altijd of je bij een bepaalde club een lidmaatschap wilt. Denk hierbij aan het huren van een baan, materiaal etc.

padel Doetinchem

Over de auteur

admin

Admin
Lees meer

Uitgelicht

Wat is padel?

Padel regels: hoe werkt het?

Recent

Hoe vind ik motivatie om te padellen?

Waarom eiwit niet uit jouw dieet als sporter mag ontbreken

5 Tips voor een betere opslag bij padel

Je eerste padel racket kopen

© Alles over padel - 2024
Made with
Web Wings